Myrskyisä kesätrilleri Linda Tukkateatterilla 3.8.-25.8

Tervetuloa Tukkateatterille nauttimaan kesäkuumalla syysmyrskyisen trillerin jännittävästä maailmasta: mikä voi ollakaan sen hauskempaa kesäteatteria kuin psykologinen jännitys! Sitä tarjoaa elokuun 3. päivä alkaen Linda -kesätrilleri.

Psykologinen kesätrilleri Linda vie katsojan Tampereen Niihaman Lammassaaren kesähuvilalle. Lindan tapahtumat keskittyvät Sakari Kettukosken edesmenneen äidin kesähuvilalle. Sakari ja Linda avioituivat salamarakkauden jälkeen juhannuksena ja nyt elokuussa he järjestävät Venetsialaiset avioliittonsa kunniaksi. Vieraita kiinnostaa upea tuntematon Linda, joka vaikuttaa täydelliseltä aviovaimolta. Lindan käytös alkaa muuttua: ilmenee hysteerisyyttä, valehtelua ja pimeän pelkoa. Miksi turkoosi kaulariipus on niin tärkeä ja miksi naapuriin muuttanut taiteilija, Pentti, kiinnostuu heistä? Sakari pakotetaan selvittämään vaimoonsa liittyvä arvoitus; ja sitten on vielä myrsky ja Sakarin terveyden romahtaminen.

Näytelmä on sovitettu nykypäivän Pirkanmaalle Vera Casparyn teoksen Bedelia (1945) pohjalta. Näytelmän on ohjannut ja käsikirjoituksen on sovittanut Katri Häti. Esitykset Tukkateatterilla 3.8.-25.8, liput 15€/9€/5€.

Lisätietoja täältä.

linda_nelio

Julkaistu kohteessa näytelmä