Vuokraa tila

Yleistä tilan vuokraamisesta:

Tukkateatteri sijaitsee Tampereella osoitteessa Laukontori 12. Tila sijaitsee ravintola Kaijakan vieressä ja Radiokirppiksen yläpuolella.

Vuokraamme teatteritilaamme ensisijaisesti teatterikäyttöön esimerkiksi esitys- ja harjoitustilaksi, mutta myös kokous- ja juhlatilaksi. Tila soveltuu hyvin myös teatteri- ja ilmaisualan kurssien pitämiseen.

Tilan suurin sallittu henkilömäärä on 60 henkilöä. Esiintymislavan koko n. 7x6m, istumapaikkojen määrä katsomossa enimmillään 40.

Vuokraushinta määräytyy kellonajan sekä vuokrauksen keston perusteella. Perusvuoro on 6h, lisätunnit ovat neuvoteltavissa. Siivous ei kuulu vuokrauksen hintaan.

Mikäli olet kiinnostunut tilan vuokrauksesta, ota ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tilavuokra(a)tukkateatteri.fi.

HINNASTO 2023 alkaen:

Päivävuokrat (ennen kello 16.00):
yksi vuoro 90€
2-5 vuoroa 80€
6 tai enemmän neuvotellaan erikseen tilannekohtaisesti.

Iltavuokrat (kello 16.00 alkaen):
yksi vuoro 140€
2-5 vuoroa 120€
6 tai enemmän neuvotellaan erikseen tilannekohtaisesti.

Lauantaina ja sunnuntaina:
yksi vuoro 150€
2-5 vuoroa 130€
6 tai enemmän neuvotellaan erikseen tilannekohtaisesti.

Ensivuokralaisilta perimme vuokrahinnan etukäteen.

Esteettömyys: Teatteritila ei valitettavasti ole esteetön. Teatterille päästäkseen on kiivettävä yllä olevassa kuvassa näkyvät portaat minkä lisäksi wc-tilat ovat kapeat. Teatterilla ei ole induktiosilmukkaa.

Teatterilla on käytössä teatterin oma ääni- ja valokalusto. Tarkemmat tiedot kalustosta täydentyvät nettisivuille. Kysy varauksesi yhteydessä kaluston käyttömahdollisuuksista lisää.

Mikäli olet kiinnostunut tilan vuokrauksesta tai sinulla on vuokrauksesta kysyttävää, ota ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tilavuokra(a)tukkateatteri.fi

Myös lisäkuvia teatteritilasta on mahdollista saada erikseen kysymällä.

Tukkateatterin katsomo: kuva näyttämöltä katsomoonTukkateatterin näyttömö: kuva katsomosta päin