High Lake Cityn kultajahti

Värikäs akvarellikuva, jossa on erilaisia hahmoja, hauskojakin, lännenkaupungissa. Taustalla saluuna ja pankki. Etualalla sheriffi katselee vakavana meininkiä.

Jiihaa! Ylöjärven museo muuttuu lännen kaupungiksi kesällä 2023.

Tulossa vielä kaksi jännittävää lisäesitystä tummenevassa elokuun illassa! Yönäytökset museonmäellä 4.-5.8.

HUOM! Esitys 5.8. on valitettavasti PERUTTU!

Luvassa on vauhdikas koko perheen lännenseikkailu.

Piirros: Jaakko Katajamäki

Tervetuloa High Lake Cityyn, kaupunkiin, jossa työ ja uurastus alkaa aina juhlinnalla!

Koko High Lake Cityn kaupunki mököttää. Poissa ovat niin ilo kuin juhlintakin. Enää kaupunkilaisille eivät riitä seriffin vartioimat kolme kultarahaa. Tietoon on nimittäin tullut maan alla lepäävä arvokas tryffeliaarre, mutta asukkaat eivät halua julkisuutta, eivätkä etenkään turisteja viihtyisään kaupunkiinsa.

Ongelmat kasvavat entisestään, kun etsintäkuulutettu rosvokolmikko, Voima-Viivi, Välkky-Virva ja Pikku-Jukka, saa vihiä aarteesta. Lisäksi tilannetta saapuvat sekoittamaan kulta-aarteen etsijät Aamu ja Ilta pohjoisesta. Ahne pormestari apureineen vaikeuttaa seriffin työtä, ja ennen kuin aarre löytyy, on koko kaupunki osallistunut suureen takaa-ajoon.

Työryhmä

Käsikirjoitus: Katri Häti, Sami Lakso ja Kerttu Mattila
Ohjaus: Katri Häti
Lavastus: Antonio Canals
Ohjaajan assistentti: Helmi Rutherford
Äänisuunnittelija ja -ajaja: Pasi Kaartinen
Rooleissa: Hilla Haaranen, Niina Hyytiäinen, Eeva Jäntti, Sami Lakso, Laura Lehtinen, Emma Lindholm, Aliisa Liukkonen, Jaakko Mela, Maria Mesimetsä, Kati Mykkänen, Salli Peltola, Niko Ranta, Julia Saarimäki, Laura Suvanto, Miina Viinikainen, Elion Wirkkala ja Sari Ylänen
Tuotanto: Kaisa Vuorinen ja Jaakko Mela
Myynti: Jonna Nissinen

Esitysajat

 • pe 16.6. klo 18 ENSI-ILTA
 • su 18.6. klo 12 ja 16
 • ma 19.6. klo 18
 • ti 20.6. klo 18
 • ti 27.6. klo 18
 • ke 28.6. klo 18
 • ti 4.7. klo 18
 • ke 5.7. klo 18
 • to 6.7. klo 18
 • la 8.7. klo 15
 • su 9.7. klo 15
 • ti 11.7. klo 18
 • ke 12.7. klo 18

Huom! Kaksi lisäesitystä, jännittävät yönäytökset elokuussa!

 • pe 4.8. klo 21
 • la 5.8. klo 21 PERUTTU

Liput

20 € peruslippu
15 € lapset, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät
60 € perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2 lasta tai 1 aikuinen ja 3 lasta)

Ryhmät, vähintään 10 henkilöä:
18 € peruslippu
14 € lapset, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät

Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Varaa liput kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta tai
sähköpostitse lippuvaraukset(at)tukkateatteri.fi tai
soittamalla p. 041 440 5022 (myös tekstiviesti ja WhatsApp).

Osta liput Lippuagentin verkkokaupasta (avautuu uuteen välilehteen).
Lippuagentista ostettuihin lippuihin lisätään 2,50-3 euron käsittelymaksu sekä maksutapalisä (verkkopankeissa 0,50 € /ostotapahtuma ja MobilePay/Jousto +3 % / ostotapahtuma).

Ryhmämyynti

Haluatko tarjota yhteisöllesi, asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi kesäteatterielämyksen perinteikkäässä ympäristössä Ylöjärven museonmäellå? Pyydä tarjous isommalle ryhmälle kesateatteri(at)tukkateatteri.fi, p. 050 556 4469.

Katsomoomme mahtuu 250 katsojaa. Voit ostaa haluamasi määrän lippuja tai vaikka koko näytöksen. Järjestämme väliaikatarjoilut ryhmille sopimuksen mukaan. 

Esityspaikka

Ylöjärven museo, Hietastentie 4, 33480 Ylöjärvi

Hyvä tietää

Saapuminen autolla: Ylöjärven museolla on pieni parkkipaikka, joten suosittelemme etenkin hyväjalkaisia pysäköimään ensisijaisesti isommalle Kauraslammen koulun parkkipaikalle, joka sijaitsee osoitteessa Tiuravuorentie 1, 33480 Ylöjärvi. Tiuravuorentien parkkipaikalta on noin 500 metrin kävelymatka museolle.

Saapuminen bussilla: Ylöjärven museolle pääsee Tampereen keskustasta bussilinjoilla 80A ja 80B (tämä vuoro on suorempi). Jää pois pysäkillä ”Moisio 3670”, joka on 80A:n päätepysäkki tai pysäkillä ”Moisio 6116”, jos saavut vuorolla 80B. Bussipysäkeiltä on noin 500 metrin matka museolle.

Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin, sillä lipunmyynti- ja tarkistuspiste voi ajoittain ruuhkautua. Lipunmyyntimme aukeaa museolla tuntia ennen esityksen alkua. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua.

Maksuvälineinä käyvät lipunmyynnissä korttimaksu, käteinen ja Epassi, kahviossa korttimaksu ja käteinen.

Esityksen kesto on n. 1 h 30 min (sis. väliajan).

Katsomomme on numeroimaton ja kattamaton. Kaikki kesäteatteritoiminnot (väliaikakahvio mukaan lukien) sijaitsevat ulkotiloissa, joten varauduthan sään mukaisesti. Katsomossa on sateenvarjot kielletty, jottei muiden katsojien näkyvyys häiriinny. Varaudu halutessasi myös omalla istuinalustalla.

Väliajalla on avoinna kahvio, jossa on myynnissä mm. kahvia, virvokkeita, makeisia, pullaa ja makkaraa. Itseleivotut pullat ovat vegaanisia, suklaabrownie on gluteeniton ja vegaaninen. Grillissä on tarjolla myös kasvismakkaraa.

Alueella on kaksi bajamaja-wc:tä asiakkaiden käytössä. Alueella on käsienpesupiste ja käsidesiä tarjolla yleisölle.

Koska kyseessä on museoalue, tulenteko on kielletty, ja tupakointi on sallittu vain alueen ulkopuolella tai sille erikseen merkityllä alueella.

Museo ja museorakennukset eivät ole avoinna esitysten aikana. Museoon kannattaa käydä tutustumassa museon aukioloaikoina, jotka voit tarkistaa Ylöjärven kaupungin sivuilta (avautuu uuteen välilehteen).

Esteettömyys

Vammaisen henkilön avustaja pääsee esitykseen maksutta.

Liikkumisesteisen pysäköintitunnuksen haltijoille pyrimme järjestämään parkkipaikan museon pihatien varresta. Pyydämme ystävällisesti mainitsemaan lippuvarauksen yhteydessä, jos invapaikan käyttämiselle on tarve.

Katsomoomme pystymme järjestämään muutamia pyörätuolipaikkoja. Mainitsethan tästäkin etukäteen lippuvarauksen yhteydessä. Käytössä on kaksi nousevaa katsomoa sekä maan tasalla olevia penkkejä. Istumapaikan voi valita oman toimintakykynsä mukaan.

Museon piha-alueella on joitakin puunjuurakkoja sekä pieniä kiviä, mutta muuten piha on melko tasainen kulkea.

Museolla ei ole inva-wc:tä (kaksi tavallista bajamaja-wc:tä löytyy).

Kesäteatterin katsomossa ei ole induktiosilmukkaa.

Näyttelijöillä on käytössään langattomat mikrofonit äänen vahvistamiseksi.

Näytelmässä ei ole kovia ääniä, eikä kirkkaita valoja.

Mukavaa kesäteatterielämystä kaikille!

Kuvia

Kuvat: Kaisa Vuorinen.
Kuvia saa isommaksi klikkaamalla kuvaa. Jos tarvitset painolaatuisia kuvia, lähetä sähköpostia osoitteeseen kesateatteri(at)tukkateatteri.fi.