Rauhanrikkojat

Koko perheen musiikkinäytelmä Rauhanrikkojat kertoo Museonmäellä asuvien eläinten kokemuksista, kun museokävijät ja vapaa-ajan viettäjät valtaavat alueen kesäaikaan. Ihmisturistit roskaavat ja tuhoavat eläinten pihoja ja rikkovat luonnon rauhan metelillä. Tila muuttuu yhä ahtaammaksi, kun alueelle saapuu muita kesäasukkaita kuten Jake-jänis ja Kikka-kyykäärme.
Sipe-siili ryhtyy toimeen ja kutsuu asukastoimikunnan kokoukseen. Mutta sitten asiat mutkistuvat.
Tule kokemaan vauhdikas kokoperheen musiikkinäytelmä Museonmäelle Ylöjärvelle heinäkuussa 2021.

Esitystä tukee: Kansalaisfoorumi ja Opetus- ja kulttuuriministeriö

Esityksen kesto n. 30 min. Näytöksen jälkeen leikkihetki hahmojen kanssa.
Esitykset
12.7. klo 13 Ensi-ilta
13.7. klo 18
16.7. klo 13
17.7. klo 10
20.7. klo 18
23.7. klo 13 ja 16
24.7. klo 10
26.7. klo 13 ja 16 KLO 13 NÄYTÖS ON PERUTTU

Liput ja saapuminen

Peruslippu 12 €

Ennakkolippu 9 € Lippuagentin kautta
Osta liput ennakkoon Lippuagentin verkkokaupasta.
(Lipun hintaan lisätään käsittelymaksu 1,25 €)
Ennakkoliput myynnissä 1.6.-30.6.2021.

Lipunmyynti aukeaa paikan päällä aina tunti ennen esityksen alkua.

Ryhmäliput 10€/hlö (väh. 4 henkilöä tai yli)
Ryhmien lippuvaraukset: p. 041 440 5022 tai lippuvaraukset(at)tukkateatteri.fi

Katsomo on numeroimaton.
Alueella on kahvio.

Esityspaikka on Ylöjärven museo, Hietastentie 4, 33480 Ylöjärvi
Kesäteatterille museonmäelle pääset Tampereen Keskustorilta bussivuoroilla nro 80, 81 ja 85 (pysäkki n. 300 m museonmäeltä). Parkkipaikkoja löytyy jonkin verran museoalueen läheisyydestä, mutta isompi parkkipaikka löytyy osoitteesta Tiuravuorentie 1, 33480 Ylöjärvi (n. 400 m museonmäeltä).

Turvallisuusohjeet löydät tämän sivun alaosasta.
Muuta lisätietoa: www.tukkateatteri.fi

Turvallisuusohjeistukset ja lisäinfo

Katsojien ja henkilökuntamme terveys ja viihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Haluamme että yleisömme voi aina saapua turvallisin mielin nauttimaan esityksestämme. Tässä antamamme ohjeistus pyrkii tekemään teatterikäynnistä mahdollisimman turvallisen ja viihtyisän kaikille. Toivommekin, että kaikki esityksiimme saapuvat huomioivat nämä ohjeistukset yhteisen hyvinvoinnin vuoksi.

Osta liput mahdollisuuksien mukaan ennakkoon ja suosi korttimaksamista.

Kesäteatteri sijaitsee ulkotilassa Ylöjärven museon pihassa. Varauduthan siis sään mukaisesti. Katsomossa on sateenvarjot kielletty, jottei muiden katsojien näkyvyys häiriintyisi, mutta niiden sijaan esimerkiksi sadetakit on sallittu. Toki toivomme, että luvassa olisi aurinkoinen kesä.

Koska kyseessä on museoalue, tulenteko on kielletty, ja tupakointi on sallittu vain alueen ulkopuolella tai sille erikseen merkityllä alueella.

Esityksissämme noudatetaan kulloinkin voimassaolevia koronaohjeistuksia, joten ohjeistukset saattavat myös muuttua kesän mittaan. Viimeisin ohjeistus:

Pidä turvavälit (1-2m) muihin saapuessasi ja koko vierailun ajan. Katsomot täytetään saapumisjärjestyksessä siten, että seurueiden väliin jää tarvittavat turvavälit ja ohittelua tapahtuu mahdollisimman vähän. Katsomo on numeroimaton.

Päällysvaatteet ja henkilökohtaiset tavarat otetaan mukaan katsomoon. Teatterissa ei ole narikkaa.

Aivasta ja yski hihaan tai nenäliinaan ja huolehdi käsihygieniasta.

Vaikka olemmekin ulkotilassa, suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja tai visiirejä asiakaspalvelutyössä.

Käsidesiä on tarjolla eri puolilla teatterialuetta ja käsienpesupaikka löytyy bajamajojen yhteydestä portin läheisyydestä. Toiset ulko-WC:t löytyvät museon parkkipaikan reunalta.

Alueella on kahvio sekä makkaramyyntiä. Katsojia pyydetään huomioimaan turvavälit myös myyntipisteelle jonotettaessa.

Esityksiimme ei saa osallistua sairaana tai karanteenin aikana. Pyrimme sairastapauksessa ensisijaisesti vaihtamaan lipun toiseen näytökseemme. Mikäli tämä ei onnistu, palautamme esityksen lipun hinnan. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä.

Jos olet palannut ulkomailta edellisen 14 vuorokauden aikana, noudatathan viranomaisten määrittelemää karanteenia.

Esityksiin osallistuvilta henkilöiltä kerätään lippuvarauksen- ja oston yhteydessä nimi ja sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Näitä yhteystietoja käytetään ainoastaan ja vain tarvittaessa viranomaisyhteistyössä mahdollisten tartuntaketjujen jäljitystyössä.

Kiitos, että luit ohjeistukset loppuun asti ja lämpimästi tervetuloa!