Tukkateatterin sähköpostissa ongelmia

Tukkateatterin hallitukselle (hallitus at tukkateatteri.fi) osoitetuissa viesteissä on ollut ongelmia. Kaikki viestit eivät välttämättä ole tulleet perille. Mikäli olet lähettänyt meille viestiä 14.–20.3. välisenä aikana etkä ole saanut vastausta, olethan meihin yhteydessä uudelleen! Sähköpostiosoite toimii jälleen ja välittää viestit meille.

Julkaistu kohteessa Ei kategoriaa

Lipputarjouksia Ratina Shopping Festivaleilla 16.-19.3.

Olemme mukana Ratinan kauppakeskuksen Shopping Festival -hulinoissa 16.–19.3.!

Tällä kertaa löydät meidät Basaarialueelta 1. kerroksesta kampanjan kaikkina päivinä eli torstaista sunnuntaihin.

Lipputarjous (vain tapahtuman ajan!) tuleviin ensi-iltoihimme Koekaniinit, Maailmanlopun hyvä ihminen ja High Lake Cityn kultajahti

Kaksi lippua yht. 25 € (norm. 40 €)

Lisäksi kesän koko perheen näytelmään High Lake Cityn kultajahti tarjouksena
perhelippu 50 € (norm. 60 €).

Basaari on avoinna:
to–la klo 10–18
su klo 12–16

Tule moikkaamaan, tutustumaan ohjelmistoon ja lippuostoksille!

Merkitty: , ,
Julkaistu kohteessa tiedote

Ohjelmistotarjoushakumme on avoinna! Lähetä tarjouksesi 28.2. mennessä

Tukkateatteri hakee esitysohjelmistoa vuodelle 2024! Olemme erityisen kiinnostuneita kantaesityksistä ja klassikoiden uusista tulkinnoista. Ohjelmistotarjouksen tekijän ei tarvitse olla Tukkateatterin jäsen, mutta saatamme velvoittaa liittymistä voidaksemme hyväksyä tarjouksen.

Lähetä ohjelmistotarjouksesi osoitteeseen hallitus@tukkateatteri.fi 28.2.2023 mennessä. Hallitus käsittelee kaikki saapuneet hakemukset ja kutsuu valinnan mukaan ohjelmistotarjouksen tehneen henkilön keskustelemaan tarjouksestaan ohjelmistokokoukseen, jonka perusteella ohjelmisto valitaan. Varaudu siis tulemaan paikalle ja esittelemään ohjaustarjouksesi. Ilmoitamme esittelyajan erikseen.

Haemme ohjelmistoa koko ensi vuodelle 2024. Esitäthän ensisijaisen sekä muut mahdolliset toiveesi ensi-illan ajankohdista ohjelmistotarjouksesi yhteydessä. Ohjelmistopaikkoja löytyy sekä kevät- että syyskaudelle.

Kaikkiin produktioehdotuksiin tulee liittää seuraavat tiedot:

  • esityksen nimi tai työnimi.
  • tietoa ohjaajan osaamisesta ja kokemuksesta.
  • esityksen teema/sanoma: mitä esitys käsittelee, miksi haluat sen tehdä ja miksi se pitäisi tehdä juuri Tukkateatterissa sekä alustavia tietoja esityksen tyylilajista ja toteutuksesta. Huom! Mieti kaksi asiaa, joista saisi uutisen eli mieti, mikä esityksessäsi on niin kiinnostavaa, että joku ihminen tai tietty porukka haluaisi tulla sen katsomaan.
  • alustavia tietoja työryhmästä (tuottajan nimi, näyttelijöiden määrä).
  • esitettävä teksti tai kirjallinen esityskonsepti, mikäli esitys ei ole tekstilähtöinen.
  • alustava budjettisuunnitelma: tekijänoikeudet ja niiden hinta, hintavat lavastukselliset/puvustukselliset/tekniset tarpeet, toive palkkiosta ym.

Ohjelmistotarjous on vapaamuotoinen, suosituspituus kuitenkin maksimissaan kaksi–kolme Word-liuskaa (+esitysteksti). Mitä informatiivisempi tarjous on, sen paremmat mahdollisuudet sillä on. Huomioithan, että ohjelmistotarjous on sitova sen tullessa hyväksytyksi ohjelmistokokouksessa.

Tukkateatterin hallitus pidättää oikeuden ohjelmiston valintaan ja siihen liittyviin muutoksiin vuoden 2024 ohjelmistosuunnittelussa.

Hyvä tietää: Tukkateatteri ei lähtökohtaisesti pysty maksamaan ohjauspalkkiota, mutta toiveen palkkiosta (esim. tekijänoikeudet käsikirjoituksesta) saa liittää hakemukseen mukaan. Työryhmä saa myös hakea palkkioihin rahaa avustusten ja apurahojen kautta ja siihen myös kannustamme!

Kysyttävää? Mikäli ohjaustarjoukseen liittyen herää kysymyksiä, toivomme oltavan yhteydessä Tukkateatterin hallitukseen hallitus@tukkateatteri.fi. Onnea hakuun!

Merkitty: , , , ,
Julkaistu kohteessa tiedote

Rauhallista joulua ja innostavaa uutta vuotta!

Tukkateatteri toivottaa kaikille oikein rauhallista ja mukavaa joulua 🎄 Kiitos kuluneesta vuodesta yhteistyökumppaneillemme, jäsenillemme ja tietenkin katsojillemme eli kaikille teille, jotka löysitte Tukkateatterin katsomoon tänä vuonna. Toivottavasti näemme myös ensi vuonna teatterin merkeissä!

Onnea ja intoa uuteen vuoteen! ❄

💜: Tukkateatterin porukka

Tästä pääset katsomaan Tukkateatterin joulukalenteriluukun, joka julkaistiin Suomen Harrastajateatteriliiton joulukalenterissa joulukuun alussa:

Merkitty: , , , , ,
Julkaistu kohteessa Ei kategoriaa

Tule tekemään teatteria! Tukkateatterin Avoimet ovet järjestetään su 15.1.!

Tervetuloa Tukkateatterin avoimiin oviin sunnuntaina 15.1.2023 klo 14-17!

Haaveiletko teatterin tekemisestä? Nyt on tilaisuus aloittaa uusi harrastus, kun Tukkateatteri järjestää Avoimet ovet osoitteessa Laukontori 12, Tampere. Tukkateatteri on palkittu vuoden sisällä esimerkiksi Vuoden 2022 Harrastajateatterina ja Majaoja-säätiön tunnustuksella. Teemme kunnianhimoista, taiteellisesti korkealaatuista ja jäsentemme näköistä teatteria.

Haemme teatterillemme uusia jäseniä kaikkiin teatterin osa-alueisiin (näytteleminen, ohjaaminen, puvustus, tekniikka, tuotanto, lavastus jne.). Olit sitten kokenut tai kokematon; jos vain olet innostunut ja valmis sitoutumaan niin Tukkateatteri voi olla juuri sinun paikkasi!

Tukkateatteri on turvallinen tila, jossa on nollatoleranssi kaikelle häirinnälle ja syrjinnälle. Teemme kaikkemme, ettei kukaan joudu kokemaan teatterillamme henkistä tai fyysistä turvattomuutta. Lue turvallisesta tilasta Tukkateatterilla lisää täältä: http://tukkateatteri.fi/tukkateatteri-on-turvallinen-tila/. Turvallisen tilan periaatteisiin on sitouduttava osallistuakseen Avoimiin oviin.

Avoimet ovet eivät ole pääsykokeet vaan rento tilaisuus tutustua meihin ja meidän sinuun. Emme valitettavasti voi ottaa jäseneksemme alle 18-vuotiaita, mutta yläikärajaa ei teatterimme tunne. Tule avoimiin oviin vaatteissa, joissa sinun on mukava olla ja mahdollista liikkua.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen. Täytäthän alla olevan kyselyn, jota käytämme pohjana illan aikana, kun tutustumme teihin! Tilaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos olet ilmoittautunut, mutta et jostain syystä pääsekään paikalle niin ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian sähköpostilla hallitus at tukkateatteri.fi ! Näin tiedämme antaa paikan seuraavalle halukkaalle. Ilmoittautumisestasi ei tule erillistä vahvistusviestiä. Suljemme ilmoittautumisen tapahtumaan kun osallistujamäärä on täynnä.

Ethän osallistu tilaisuuteen sairaana.

Heräsikö kysymyksiä?  Voit laittaa meiliä osoitteeseen hallitus(at)tukkateatteri.fi tai ottaa yhteyttä vaikkapa Facebook-sivumme kautta. Huom! Instagramin yksityisviestejä emme seuraa yhtä ahkerasti.

Mitä: harrastajateatteri Tukkateatterin tammikuiset Avoimet ovet eli tapahtuma, kun haemme uusia jäseniä

Missä: Tampereella Laukontorin laidalla, Ravintola Kaijakkaa vastapäätä ja Radiokirppiksen yläkerrassa osoitteessa Laukontori 12. Tilaan ei ole esteetöntä kulkua (rappuset). Teatterin wc-tiloihin on pienet kynnykset ja itse wc-tilat ovat melko ahtaat.

Milloin: sunnuntaina 15.1.2023 klo 14-17

Miten pääsen mukaan: Täytä oheinen ilmoittautumislomake alta tai klikkaamalla linkkiä: https://forms.gle/EGY2z5HfSehafqy19

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa tapahtuma