Avoimet ovet siirtyy helmikuulle!

Haaveiletko teatterin tekemisestä? Nyt on oiva tilaisuus aloittaa uusi harrastus, sillä Tukkateatteri järjestää avoimet ovet su 13.2.2022 klo 17-19. Tukkateatteri sijaitsee osoitteessa Laukontori 12. Haemme teatterillemme uusia jäseniä kaikkiin teatterin osa-alueisiin (näytteleminen, ohjaus, puvustus, tekniikka, tuotanto, lavastus, lipunmyynti jne.). Olit sitten kokenut tai kokematon – kunhan olet innostunut ja valmis sitoutumaan niin Tukkateatteri voi olla juuri sinun paikkasi!

Avoimet ovet eivät ole pääsykokeet vaan rento tilaisuus tutustua meihin ja meidän sinuun. Emme valitettavasti voi ottaa jäseneksemme alle 18-vuotiaita, mutta yläikärajaa ei teatterimme tunne. Tule avoimiin oviin vaatteissa, joissa sinun on mukava olla ja mahdollista liikkua.

Tukkateatteri on turvallinen tila, jossa on nollatoleranssi kaikelle häirinnälle ja syrjinnälle. Teemme kaikkemme, ettei kukaan joudu kokemaan teatterillamme henkistä tai fyysistä turvattomuutta. Lue turvallisesta tilasta Tukkateatterilla lisää täältä: http://tukkateatteri.fi/tukkateatteri-on-turvallinen-tila/ . Turvallisen tilan periaatteisiin on sitouduttava osallistuakseen avoimiin oviin.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen! Tilaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos olet ilmoittautunut, mutta et jostain syystä pääsekään paikalle, ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian sähköpostilla hallitus at tukkateatteri.fi !!

Tilaisuuteen ei saa osallistua sairaana. Osallistujien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, tilassa on tarjolla käsidesiä. Noudatathan turvavälejä mahdollisuuksien mukaan. Tapahtuma järjestetään sen hetkisiä koronarajoituksia ja määräyksiä noudattaen.

Heräsikö kysymyksiä? Voit laittaa meiliä osoitteeseen hallitus(at)tukkateatteri.fi tai ottaa yhteyttä vaikkapa Facebook-sivumme kautta.

Täytä avoimien ovien ennakkoilmoittautumislomake tästä:

Jos ilmoittautumislomakkeen upotus ei toimi, pääset täyttämään sen myös täältä: ennakkoilmoittautuminen.

Tervetuloa myös katsomaan ohjelmistoamme keväällä: Hyvä kuuntelija
esittää 26.2.2022 saakka ja Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa tulee ensi-iltaan 5.3.2022.

Merkitty: , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa tapahtuma

Uudet esityspäivät keväällä

Hyvän kuuntelijan loput esitykset siirtyvät helmikuulle ja Majakanvartijan esityskausi on siirtynyt maaliskuulle.

Aluehallintoviraston viimeisimmät rajoitukset sekä tämän hetkinen koronatilanne vaikuttavat alkuvuonna Tukkateatterilla esitettäviin näytelmiin.

Hyvän kuuntelijan esityskausi jatkuu helmikuussa 2022. Täältä näet päivitetyt esitypäivät: http://tukkateatteri.fi/hyva-kuuntelija/

Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa esityskautta on myös siirretty myöhempään ajankohtaan. Alun perin helmikuulle suunniteltu esityskausi on uudelleen järjestelyn myötä 5.3.-9.4.2022. Täältä näet päivitetyt esityspäivät: http://tukkateatteri.fi/majakanvartija/.

Molempiin esityksiin saa ostettua lippuja ennakkoon Lippuagentista. Katso tarkemmin nettisivuilla > liput.

Pahoittelemme tilannetta. Mikäli olet varannut liput peruuntuneisiin esityksiin, olemme sinuun yhteydessä. Tervetuloa katsomaan Tukkateatterin esityksiä keväällä. 🎭 Huomioithan, että toistaiseksi tilassamme on käytössä koronapassi.

Hyvä kuuntelija jatkaa ohjelmistossa helmikuussa.
Merkitty: , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa tiedote

Stand-up kurssi helmikuussa!

Tukkateatteri tarjoaa kevään ensimmäisenä kurssinaan Stand-up kurssin, jota tulee pitämään Tampereen oma stand-up koomikko Anitta Iso A Ahonen. Jos haluat oppia yleisön viihdyttämistä ilmoittaudu ”Tammelan Rivo-Riitan” oppiin.
Kurssilla etsitään omia rajoja, käydään epämukavuusalueella hyvällä fiiliksellä. Kokeillaan komiikan kirjoittamisen saloja ja etsitään lavapersoona.


MILLOIN: Tiistaisin 8., 15. ja 22.2.
AIKA: klo 17:15 – 20:30
HINTA: 70€/osallistuja (Tukkateatterin jäsenet 40€)

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen ja lisätietoihin: https://forms.gle/eULqgcnUZj86zXi88

Julkaistu kohteessa Ei kategoriaa

Tulossa maaliskuussa 2022: Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa

tummasävyisellä taustalla näkyy keskellä graafinen teksti Majakanvartija. Vasemmalla reunassa on sinertävä majakka, jonka alla on harmaita kiviä. Majakan kolmessa ikkunassa on valot. Majakan vasemmalla puolella loistaa suuri oranssisävyinen kuu.
Grafiikka: Hanne Vuorela

Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa on näytelmä taiteen tärkeydestä, rohkeudesta elää, vahvoista silmukoista, omien ääriviivojen piirtämisestä – ja hiukan suhteesta taiteilija Tove Janssoniin.

Tukkateatterilla 5.3. -9.4.2022. HUOM! Esityskausi on muuttunut. Alkuperäinen esityskausi oli helmi-maaliskuussa.

Tukkateatterin vuoden 2022 avaa Anna Krogeruksen ja työryhmän (2016) alkuperäisteksti Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa, joka saa uuden sovituksen nyt Tukkateatterilla. Majakanvartija tulee ensi-iltaan 5. maaliskuuta klo 19. Esityksiä on 9.4.2022 asti.
Hanki lippusi jo nyt ja varmista paikkasi Majakanvartijan katsomossa!

> Liput Lippuagentista
> Varaa liput Liput-sivuilta

Majakanvartija tuo lavalle joukon hahmoja, joista jokaiselle katsojalle riittää samaistumispintaa iästä riippumatta. Näytelmässä käydään läpi oman elämän rakkauksia ja luopumisia suhteessa Tove Janssoniin ja tämän elämän eri vaiheisiin. Voiko kuka tahansa päättää elää kuin Tove Jansson? Voiko Toven kutsua apuun, kun ei tiedä mitä tehdä? Neuvooko Tove? Entä voiko kukaan rakastaa Tove Janssonia enempää tai paremmin kuin hän, joka tietää ja on lukenut Tovesta kaiken?

Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa. Kuva: Minerva Kettukuja

Draamakomediassa seikkaillaan anonyymien muumiriippuvaisten kokouksista absurdeihin väitöstilaisuuksiin sekä sukelletaan omiin muistoihin ja mietitään, kenestä on kasvanut vahva silmukka. Tahvo Hyötyläisen säveltämä uniikki, kaunis musiikki kuljettaa katsojaa läpi Tove Janssonin elämän ja rantalaiturilta aina Kummelskärin majakalle asti – ja siitäkin eteenpäin. Tukkateatterille teoksen on ohjannut ja sovittanut Minerva Kettukuja. Lavalla nähdään Leila Ahonen, Päivi Rötsä ja Marja Suurpalo.

Liput 20e / 10e. Kysy isompien ryhmien hinnoittelusta ja yksityisnäytöksistä: puh. 041 440 5022 tai majakanvartija-tukkateatteri[at]outlook.com.

Katso kaikki esityspäivät ja lue lisää näytelmän omalta sivulta > Majakanvartija

Esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma.

Naiset laiturilla. Rooleissa Päivi Rötsä (vas.), Marja Suurpalo ja Leila Ahonen. Kuva: Senja Veijalainen

***
Tove Jansson on Moomin Characters Oy:n rekisteröimä tavaramerkki. Tämä tuotanto on toteutettu Moomin Characters Oy:n luvalla. Esityksen sisältö on fiktiivinen.
***


Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa näytelmä

Koronapassi käyttöön esityksissä 7.12. alkaen

Otamme esityksissämme käyttöön koronapassin 7.12.2021 alkaen.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava tai tulostettava EU:n koronatodistus. Voit ottaa passista myös kuvakaappauksen.

Koronapassia edellytetään kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä.

Koronapassi tarkistetaan lipunmyyntitiskillä. Valmistaudu todistamaan myös henkilöllisyytesi.

Suosittelemme yleisölle edelleen myös kasvomaskin käyttöä, ja muistutamme hyvästä käsihygieniasta.

Merkitty: , ,
Julkaistu kohteessa tiedote