Tukkateatterin avoimet ovet torstaina 28.9. klo 18

Kaipaatko teatteriharrastusta ja -yhteisöä? Tule tutustumaan Tukkateatteriin torstaina 28.9. klo 18. Avoimissa ovissa esittelemme toimintaamme, kerromme jäseneksi liittymisestä sekä tulevista produktioista ja teatterimme toiminnasta. Lisäksi samalla järjestetään muutaman tulevan produktion casting, joten myös vanhempien Tukan ystävien ja jäsenten kannattaa saapua paikalle, mikäli mm. kevään 2018 produktiot kiinnostavat.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista. Avoimien ovien tarkempi ohjelma ja castattavat produktiot ilmoitetaan nettisivuillamme lähempänä ajankohtana.

 

Tukkateatterista

Tukkateatteri on vuonna 1999 perustettu teatteriryhmä, jonka teatteritila löytyy Laukontorilta osoitteesta Laukontori 12. Tukkateatteri toimii produktiolähtöisesti, mikä tarkoittaa sitä, että jokaiseen produktioon kerätään työryhmä aina erikseen, yleensä ohjaajavetoisesti. Pääpaino tuotannoissamme on uusilla, itsekirjoitetuilla tai -dramatisoiduilla teksteillä, mutta tartumme rohkeasti myös kotimaisiin ja kansainvälisiin klassikoihin.

Järjestämme säännöllisempää kerran viikossa tai kuussa tapahtuvaa toimintaa ja koulutuksia silloin tällöin. Tukkateatteri on mahdollistaja, jonka puitteissa jokainen jäsen voi toteuttaa omia ideoitaan. Tukkateatterin toimintakulttuuri on avointa, yhteisöllistä, sitouttavaa ja ennen kaikkea kannustavaa. Tukkateatterilaisina kannustamme aina toisiamme mukavuusalueidemme ulkopuolelle kokeilemaan uutta.

Julkaistu kohteessa tapahtuma