Tukkateatteri muuttaa Kumppanuustalo Artteliin

Tukkateatteri muuttaa toistaiseksi yhteiskäyttötiloihin Kumppanuustalo Artteliin, Salhojankatu 42:en. 1.3.2015 alkaen meidät löytää talon kellaritiloista. Kulku tiloihin on sisäpihan kautta, Tammelankadun puolelta.

Kumppanuustalo Artteli on 17.5.2013 perustettu sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyö- ja kehittämisjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on yleishyödyllisin periaattein voittoa tavoittelematta kansalaisten osallisuuden, turvallisuuden ja työllistymisen edistäminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen sekä heikommassa sosiaalisessa asemassa olevien kansalaisten olosuhteiden ja oman elämän hallinnan parantaminen. Yhdistyksen tarkoituksena on lisäksi edistää ja tukea jäsentensä välistä yhteistyötä ja -toimintaa.

Sisäänkäynti Tukkateatterille on nuolella merkatusta porttikongista Tammelankadun puolelta.

Sisäänkäynti Tukkateatterille on nuolella merkatusta porttikongista Tammelankadun puolelta.

Odotamme uusia yhteistyöavauksia Arttelin toimijoiden kanssa, mutta samalla jatkamme edelleen niin sanotun oman vuokratilan etsintää. Vinkkejä voi edelleen laittaa hallitukselle osoitteeseen hallitus(at)tukkateatteri.fi. Emme odota saavamme valmista teatteritilaa, vaan tilan jossa on potentiaalia muuntaa se ajan kanssa teatteriksi. Tilan tulisi olla kooltaan vähintään noin 120 neliötä, eikä heti seinänaapureina saisi olla asuntoja.

Arttelin tiloja voimme vuokrata omien käyttötuntiemme puitteissa myös muille toimijoille esiintymis- ja harjoituskäyttöön, joten vuokrauksesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä hallitukseen hallitus(at)tukkateatteri.fi.

Merkitty:
Julkaistu kohteessa tiedote