Tukkateatteri hakee ohjelmistotarjouksia vuodelle 2017

Tukkateatteriyhdistys ry on tamperelainen harrastajateatteri, joka tekee teatteria intohimosta ja rakkaudesta teatteritaiteeseen. Toimintaamme ovat tervetulleita eri-ikäiset aikuiset teatterinharrastajat sekä ammattilaiset, jotka haluavat tehdä omannäköistään teatteria. Nyt haussa ovat etenkin kevään ja kesän 2017 ohjaustarjoukset ja -ideat, mutta myös syksylle 2017 otetaan tarjouksia vastaan. Ohjaustarjouksen voi tehdä myös henkilö, joka ei ole Tukkateatterin jäsen.

Tee esitys inspiroivasta ja puhuttelevasta teoksesta hallitukselle (hallitus(a)tukkateatteri.fi) 31.8. mennessä. 

Produktioehdotukseen tulisi liittää seuraavat alustavat tiedot:

–       esityksen nimi tai työnimi

–       tietoa ohjaajan osaamisesta ja kokemuksesta

–       esityksen teema/sanoma: mitä esitys käsittelee ja miksi sen esiintuominen Tukkateatterissa on ohjaajan mielestä kiinnostavaa

–       alustavia tietoja esityksen tyylilajista ja toteutuksesta

–       ajatus ensi-illan ja esityskauden ajankohdaksi sekä mahdollisia lisätietoja aikataulurajoitteista (esim. jokin ajankohta ei harjoitus- ja esityskaudeksi mahdollinen ohjaajan omien aikataulujen puitteissa)

–       alustavia tietoja työryhmästä (tuottaja, näyttelijöiden määrä)

–       esitettävä teksti tai kirjallinen esityskonsepti, mikäli esitys ei ole tekstilähtöinen

–       alustava budjettisuunnitelma: tekijänoikeudet ja niiden hinta, hintavat lavastukselliset/puvustukselliset/tekniset tarpeet ym.

Ohjelmistotarjous on vapaamuotoinen, suosituspituus kuitenkin maksimissaan kolme Word-liuskaa (+esitysteksti). Mitä informatiivisempi tarjous on, sen paremmat mahdollisuudet sillä on.

Muistutamme, että tuleva vuosi on voimakkaasti Suomi 100-vuotta painotteinen, jonka valtakunnallinen teema on ’yhdessä tekeminen’. Syksyllä 2017 juhlavuoteen liittyen Tukkateatterille on tulossa oma juhlavuosinäytelmä. Tukkateatteri ei maksa ohjauspalkkioita, koska teemme tätä rakkaudesta teatteriin tasa-arvoisesti, eikä taloutemme sitä valitettavasti salli.

Huomautamme myös, että Tukkateatterin hallitus on linjannut tänä keväänä 2016 tilankäytön rajoituksia etenkin illan harjoitusaikoja varatessa. Tilaan tulee mahtua arki-iltaisin kaksi harjoitusta per/ilta, näin myös viikonloppujen osalta. Harjoituksia suunniteltaessa tulee huomioida että mielekäs aika toiselle ryhmälle löytyy samalta päivältä tarvittaessa esimerkiksi harjoitukset klo 16-18 ja klo 18-21 tai klo 16-19 ja 19-21 sekä halutessa 21->. Ilta-ajat alkavat klo 16->  eli maksimissaan 3h harjoitus/ryhmä on sallittu elokuusta 2016 lähtien. Poikkeuksena kaksi viikkoa edeltävä aika ennen ensi-iltaa, jolloin harjoitukset vaativat pidemmän ajan. Mikäli toista aikaa ei varaa mikään muu ryhmä on tila tietenkin vapaa lisäharjoitukseen. Hallitus toivoo ymmärrystä linjauksen suhteen, jotta aktiivinen toiminta on mahdollista.

Mikäli ohjaustarjoukseen liittyen herää kysymyksiä, toivomme oltavan yhteydessä hallituksen puheenjohtajaan Katri Hätiin (katrihati(a)gmail.com / 040 514 0295)

Julkaistu kohteessa Ei kategoriaa