Tukkateatteri 15 vuotta!

Tukkateatteri on ehtinyt jo teini-ikään ja juhlistamme 15-vuotista taivalta kantaesityksillä. Päivi Haanpään kirjoittama ja Salla Heikkisen ohjaama Kaikkeen on aina joku malli ehti ensi-iltaan tammikuussa.

Maaliskuun 28. päivä klo 19.00 ensi-iltansa saa Karri Kuuselan kirjoittama ja ohjaama Rikki. Esitys käsittelee rikkinäisyyttä monissa eri muodoissaan ja antaa äänen niille ihmisille, joiden ääni pääsee muutoin huonosti kuuluviin. Esitys muistuttaa, että rikkinäisyys yhdistää meitä kaikkia, eikä jaa meitä ”normaaleihin” ja ”hulluihin”.

Syyskuussa ensi-illassa on Taru Luojolan käsikirjoittama Missä paikkasi, tiedätkö sen? Esitys on uusi aluevaltaus tyylillisesti Tukkateatterille ja todennäköisesti myös näyttämölle ylipäätään. Tyylilajina on steampunk, joka on tieteiskirjallisuuden suuntaus, jossa yhdistyvät vaihtoehtoinen todellisuus ja 1800-luvun viktoriaaninen estetiikka. Esityksen ohjaa Katja Pilvi.

Lisäksi loppuvuoteen on suunnitteilla vielä kaksi kantaesitystä. Tervetuloa viettämään kanssamme juhlavuotta kantaesitysten parissa!

Julkaistu kohteessa Ei kategoriaa