TOUKOKUUN VIERAILUESITYS: GRIMM – kun sadut heräävät eloon

Tukkateatteri vuokraa tilaansa tilattomille teatteriryhmille ja harrastajateattereille. Toukokuussa teatterillamme vierailee Drama Queen -ryhmän esitys GRIMM – kun sadut heräävät eloon

Huomaathan, että esityksen lippuvarauksia ei tehdä Tukkateatterin kautta, vaan suoraan Drama Queenin kautta. Otamme ympäri vuoden vastaan tarjouksia vierailuesityksiksi. Ota rohkeasti yhteyttä hallitus(a)tukkateatteri.fi

 

TOUKOKUUN VIERAILUESITYS: GRIMM – kun sadut heräävät eloon

GRIMM -kun sadut heräävät eloon näytelmä on sekoitus vähemmän tunnetuista Grimmin saduista. Köyhä mylläri on ajautunut pahoihin velkoihin lainattuaan rahaa kyläläisiltä. Miesparka ajautuu dramaattiseen päätökseen ja lupaa kyläläisiä johtavalle, ilkeälle Tittelintuurelle ainoan tyttärensä velan maksuksi; tyttö kun osaa tehdä oljista kultaa, mutta ei omiin tarpeisiinsa. Tyttö suostuu, jos saa ensin kierrellä maailmalla seitsemän vuotta peseytymättä, leikkaamatta hiuksiaan tai kynsiään. Ja jos Tittelintuure tämän vielä seitsemän vuoden jälkeen tunnistaa, silloin tyttö on hänen.

Matkalla tavataan villi ja vallaton Pillipiipari, aina vääriin satuihin sysätty, jo keski-ikäistynyt Punahilkka sekä tietenkin Kertoja, joka kuljettaa satua eteenpäin omalla persoonallisella tavallaan.

Kuinka käy, kun pelissä on rakkaus, ahneus ja uhraus. Tämä satu kannattaa kokea itse!

Kesto n. 2 h väliajan kanssa
Liput 18 €

ESITYKSET
Tukkateatteri,
Laukontori 12, 33200 Tampere

LA 6.5. KLO 19:00 ENSI-ILTA
MA 8.5. KLO 19
LA 13.5. KLO 13 JA 19
KE 17.5. KLO 19
LA 20.5. KLO 13 JA 19
SU 21.5. KLO 15
MA 22.5. KLO 19

HUOM!
Viimeinen esitys Kyrölässä
Laivatie 3, 39100 Hämeenkyrö

TI 23.5. KLO 19

ROOLEISSA
Karhuntalja – Suvi Vanhala
Pillipiipari – Mikael Pelto
Tittelintuure – Henry Mäkisalo
Kertoja – Reija Iso-Mustajärvi
Punahilkka – Tanja Mäenpää

KÄSKIKIRJOITUS
Suvi Vanhala

OHJAUS
Reija Iso-Mustajärvi
Suvi Vanhala

Varaa liput ennakkoon sähköpostitse info@dramaqueen.fi, soittamalla puh. 044 987 1355 tai helposti kotisivuiltamme http://www.dramaqueen.fi/lomake.html?id=1.

Julkaistu kohteessa vierailevat