Teatteri Kultsa vierailee 6.-7.8.

Helsinkiläisen Teatteri Kultsan esitys Rakkaudesta minuun vierailee Tukkateatterissa 6.-7.8. osana Tampereen Teatterikesän Off -ohjelmistoa.
Näytelmän kaikki esitykset myytiin Kultsassa loppuun kevätkaudella 2014 ja esitys palaa nyt kahden lisäesityksen ja Tampereen vierailun muodossa.

Esitykset Tukkateatterissa:
ke 6.8. klo 19
to 7.8. klo 14.
Liput 15/13 €.

Lisätietoja esityksestä ja varaukset:
http://www.teatterikultsa.fi/arkistoon/ark2014/rakkaudesta/index.html

Anna Krogerus
RAKKAUDESTA MINUUN
Ohjaus Tarja Koskela

Jalovaarat asuvat paremmalla alueella, kerrostalossa. Perheeseen kuuluvat TV-psykologi-isä, yrittäjäksi jättäytynyt sisustusarkkitehti-äiti ja esipuberteettia lähestyvä Sylvia-tyttö. Jalovaarojen perheen kulissit ovat kunnossa, mutta vanhempien katkeruuden sävyttämä avioliitto ja kyvyttömyys huolehtia lapsestaan, luovat murrosikää lähestyvälle Sylvialle turvattoman kasvuympäristön.

Sylvia on perheen vastuunkantaja. Hän kantaa huolta niin oman perheen kulutuksesta kuin maailmanlaajuisesta ilmaston lämpenemisestä ja jäätiköiden sulamisestakin. Sylvian suuri unelma on saada oma koira. Sitten yläkertaan muuttaa nuoripari yhdessä Pentti-koiransa kanssa. Pian kullekin yläkerran asukkaalle löytyy oma erityinen paikkansa Jalovaarojen elämässä.

Unelmat ovat voimavara ja polttoaine elämään – niin myös Rakkaudesta minuun -näytelmän henkilöillä, jotka kaikki kurkottavat kohti omaa unelmaansa. Meillä kaikilla on tarve olla rakastettu ja hyväksytty. Meillä kaikilla on tarve tulla nähdyksi. ”Ei voi olla kauan siellä reunalla. Sinne jäätyy.”

Anna Krogerus (s. 1974) on palkittu suomalainen kirjailija ja dramaturgi. Vuonna 2009 hänelle myönnettiin kirjallisuuden Savonia-palkinto näytelmästä Kuin ensimmäistä päivää ja vuonna 2006 Kritiikin kannukset näytelmästä Rakkaudesta minuun. Rakkaudesta minuun sai kantaesityksensä Kansallisteatterin Omapohjassa vuonna 2006.

Julkaistu kohteessa vierailevat