Portfoliokuvaus ja -työskentely kurssi

Ovatko sinun kuvasi ajan tasalla? Oletko muistanut päivittää osaamistiedot ajan tasalle ja kaipaisitko uutta ilmettä portfolioosi / CV:si? Oletko miettinyt mitä osa-aluetta haluaisit kehitää CV:ssäsi / portfoliossasi?

CV-kuvan pitäisi olla edustava, mutta muistuttaa silti sinua. Casting-kuvissa tärkeää on hyvä kuvanlaatu sekä kuvan tuoreus (max. 6kk). Omat portfoliokuvat kannattaakin päivittää tasaisin väliajoin samoin kuin sisältötiedot, sillä laadukkaat studiokuvat ja tietojen hyvä asettelu ja rajaaminen edesauttavat oman hakemuksen erottumista joukosta.

Tukkateatterin portfolio-kuvaus ja työskentely kurssilla perehdymme hyvien CV- ja casting-kuvien olemukseen ja CV-tietojen sisältöön, ja lisäksi jokainen pääsee kameran eteen.

Ajankohta: Su 29.11. klo 10-15
Sitovat ilmoittautumiset su 22.11.2020 mennessä täällä: klik
Paikka: Tukkateatteri, Laukontori 12
Kurssin vetäjät: valokuvaaja Niina Uusitalo ja portfolion / cv:n kouluttaja Katri Häti
Kurssin hinta: Kurssin hinta on 60 euroa (Sisältää neljä valmista kuvaa sekä oman portfolion päivityksen. Lisäkuvat ovat 30 euroa/kappale. )

Tämä kurssi järjestetään Kansalaisfoorumin tuella. Eläkeläisten, työttömien ja maahanmuuttajien on mahdollista saada kurssimaksuun 30 euron alennus opintosetelietuna. Etu ei koske lisäkuvia, jotka ovat kaikille 30 euroa/kappale.

Ilmoittaudu Tukkateatterin portfoliokurssille nyt!

Kurssihintaan kuuluu oman portfolion / CV:n työstämisen ja ohjeistuksen lisäksi kaksi studiokuvaa: kasvokuva (CV:hen tai profiilikuvaksi) ja kokovartalokuva (Casting-tarkoituksiin). Jokainen valitsee kuvauksen jälkeen kaksi kuvaa jälkikäsittelyyn. Osallistujat saavat näistä kuvista värilliset ja mustavalkoiset versiot digitaalisina tiedostoina. Lisähintaan 30 euroa/kuva voi tilata lisää mieleisiään kuvia.

Valmistautuminen: Osallistujat hoitavat itse haluamansa kampauksen, meikkauksen ja vaatetuksen kuvausta varten. Kuvaukseen kannattaa valita itselle mukava yläosa, jossa ei ole isoja logoja tai pientä ruutukuviota. Alaosaksi sopivat esimerkiksi tummat housut, hame tai siistit farkut.
Huom! Kokovartalokuvissa näkyvät myös jalat, eli ota mukaan syysbootsien lisäksi jotkut kuvaan sopivat kengät. Meikiksi sopii tavallinen arkimeikki.

Tuo mukana oma tietokone tai tuloste CV:stä tai portfoliostasi, sillä työstämme jo olemassa olevia tiedostoja eteenpäin. Portfoliotaan aloittelevat saavat ohjeistuksen hyvään ja selkeään malliin.

Ennakkotehtävä: Etsi yksi mielestäsi kiinnostava tai onnistunut CV- tai Casting-kuva ja lähetä kuva tai linkki osoitteeseen niina.uusitalo[at]tuni.fi viimeistään pe 27.11.

KURSSIN OHJELMA
(Ilmoittautujat jaetaan ryhmiin 1 tai 2, kun alustus on tehty, max. 6 osallistujaa/ryhmä)

10-11
Hyvän portfoliokuvan ainekset
Perehdymme lyhyesti erilaisiin portfoliokuvien tyyleihin ja tarkoituksiin (Cv-kuvat ja casting-kuvat). Lisäksi käymme läpi vinkkejä kameratyöskentelyyn (ilmeet, leuan asentoon, ryhti ja katseen suuntaaminen. Portfoliotyöskentelyssä harjoitellaan tunnistamaan oma osaaminen ja ilmaisemaan se selkeästi. Henkilökohtaisten vahvuuksien aukikirjoittaminen auttaa myös apuraha- ja työnhaussa.

11-11:15
Kahvitauko ja valmistautuminen kuvaukseen 1. ryhmä (max 6hlö)

11:15-12:45
Portfoliokuvaus RYHMÄ1
Jokaisella on noin 15 minuuttia omaa kuvausaikaa kameran edessä sekä 5 minuuttia valita kuvat jälkikäsittelyyn.

Portfolion työstäminen RYHMÄ2
Ota mukaan oma tietokone tai kopio / tiedosto omasta portfoliosta tai cv:stä, jonka voi printata itselle. Käymme läpi mm. selkeää muotoa ja tyylejä joilla kehittää omaa portfoliota.

12:45-13
Kahvitauko ja valmistautuminen kuvaukseen 2. ryhmä (max 6hlö)

13-14:30
Portfoliokuvaus RYHMÄ2
Jokaisella on noin 15 minuuttia omaa kuvausaikaa kameran edessä sekä 5 minuuttia valita kuvat jälkikäsittelyyn.

Portfolion työstäminen RYHMÄ1
Ota mukaan oma tietokone tai kopio / tiedosto omasta portfoliosta tai cv:stä, jonka voi printata itselle. Käymme läpi mm. selkeää muotoa ja tyylejä, joilla kehittää omaa portfoliota.

Klo 14:30-15
Loppukeskustelu ja yhteenvetoa

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLAcv,
jos upotus ei toimi, klikkaa ilmoittautumislomakkeelle tästä: ilmoittaudu mukaan

Merkitty: , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa kurssit