Pontius Pilatus ja Kulttuurieroja vielä kerran Annikki OFFissa

Annikin Runofestivaalin oheistapahtuma Annikki OFF järjestetään 4.-6. kesäkuuta ympäri kaupunkia. Tukkateatteri on mukana monipuolisella ohjelmistolla. Ainutlaatuinen Teatteria kellon ympäri -performanssi koetaan keskiviikkona 3.6. klo 9.00-21.00. Lisää performanssista voit lukea täältä.

Pontius Pilatus ja Kulttuurieroja tekevät paluun!

Katja Pilven ohjaama ja Hannu Merikosken käsikirjoittama Pontius Pilatus nähdään Annikki OFFissa torstaina 4.6. klo 19.00. Näytelmä on satiirinomainen kuvaelma Rooman prefektin kujanjuoksusta. Lisätietoja näytelmästä löytyy täältä.

Tammikuussa ensi-illassa ollut Kulttuurieroja palaa näyttämölle vielä yhden esityksen verran perjantaina 5.6. klo 19.00. Soveltavan teatterin menetelmin valmistuneen suomalaisten Venäjä-suhdetta tutkiskelevan pienoisnäytelmän on ohjannut Miia Säppi. Lisää esityksestä voit lukea täältä.

Liput:

Pontius Pilatus:

  •     15 € (peruslippu)
  •     9 € (opiskelijat/työttömät/varusmiehet ym.)
  •     5 € (tamperelaisten harrastajateattereiden jäsenet)

Kulttuurieroja:

  •     9 € (peruslippu)
  •     5 € (eläkeläiset, opiskelijat ym.)

Lippuvaraukset: lippuvaraukset(at)tukkateatteri.fi tai 041 440 5022 (soitto tai tekstiviesti)
Lipunmyynti puoli tuntia ennen esitystä. Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

Teatteria kellon ympäri -performanssiin on vapaa pääsy ja sitä voi seurata koko päivän joko paikan päällä tai internetin välityksellä verkko-osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=gz3bk46jD0o.

Esitykset ovat Kumppanuustalo Arttelin kellaritilassa, osoitteessa Salhojankatu 42. Huomioithan, että käynti esityspaikkaan on sisäpihalta, Tammelankadun puolelta. Kuva talosta ja sisäänkäynnistä löytyy täältä.

Pontius Pilatus. Rooleissa: Mark Jarvel (vas.) ja Hannu Merikoski Kuva: Niina Uusitalo

Pontius Pilatus. Rooleissa: Mark Jarvel (vas.) ja Hannu Merikoski
Kuva: Niina Uusitalo

Kulttuurieroja. Rooleissa: (vasemmalta) Pia Moisio, Marja Langi, Nana Liukkonen, Jyri Knuuttila, Kristiina Jakovuori ja Jaakko Katajamäki

Kulttuurieroja. Rooleissa: (vasemmalta) Pia Moisio, Marja Langi, Nana Liukkonen, Jyri Knuuttila, Kristiina Jakovuori ja Jaakko Katajamäki

 

 

Julkaistu kohteessa tapahtuma