Ohjaustarjous haku avoinna 4.2. saakka

Tukkateatteri tarjoaa vuonna 2018 entistäkin upeampia ja kiinnostavampia esityksiä. Haluatko myös oman proggiksesi osaksi Tukan monipuolista ja linjakasta ohjelmistoa? Jos haluat, lue huolella alla oleva info ja tee ohjaustarjouksesi Tukkahallitukselle 4.2.2018 mennessä.

Kevään ja kesän 2018 osalta ohjelmisto on jo varmistunut:
- Jukka-Pekka Rotko: Punapaula ja Valkoville, ensi-ilta 27.1.
- Antti Tuuri – Terhi Tuominen: Kylmien kyytimies, ensi-ilta 9.3.
- Sisäänpääsymaksu, ohjaus Juho Laitinen, ensi-ilta heinäkuussa
- Kaikki metrit ja puut, ohjaus Katri Häti, ensi-ilta elokuussa

Näiden lisäksi Tukkateatteri ylpeänä esittää Uusien proggiksen demot alkuvuodesta, Päiväpajan perinteikkäät esitykset Wapun tienoilla sekä muita mahdollisia demoja ja happeningejä.

Haemme nyt inspiroivia ja puhuttelevia teoksia Tukkateatterin ohjelmistoon syys-talvikaudelle 2018-2019. Lähetä ohjaustarjouksesi ja/tai esitysideasi Tukkateatterin hallitukselle (hallitus@tukkateatteri.fi) 4.2.2018 klo 23:59 mennessä.

Tukkateatterin hallitus käsittelee tarjoukset ohjelmistokokouksessa sunnuntaina 11.2.2018, joten varaudu tulemaan tuolloin paikan päälle kertomaan tarjouksestasi. Mikäli olet esteellinen ko. päivänä, ilmoita siitä ohjaustarjouksessasi.

Tarjolla olevat ensi-iltapaikat ovat syyskuu 2018, marraskuu 2018, tammi/helmikuu 2019 sekä mahdollisesti vielä maalis/huhtikuu 2019.

Syyskuun ensi-iltapaikalle toivomme ensisijaisesti klassikkoa eli klassikosta tehtyä kiinnostavaa ja omakohtaista näyttämötulkintaa (klassikon voi tulkita laajasti, eikä kyseessä tarvitse olla nimenomaan näytelmäklassikko). Marraskuun ensi-iltapaikalle toivomme pikkujoulukauteen soveltuvaa esitystä. Alkuvuoden 2019 ensi-iltapaikalle toivomme uutta näytelmätekstiä.

Produktioehdotukseen tulisi liittää seuraavat tiedot:
- esityksen nimi tai työnimi
- tietoa ohjaajan osaamisesta ja kokemuksesta
- esityksen teema/sanoma: mitä esitys käsittelee, miksi haluat sen tehdä ja miksi se pitäisi tehdä juuri Tukkateatterissa sekä alustavia tietoja esityksen tyylilajista ja toteutuksesta
Huom! Mieti kaksi asiaa, joista saisi uutisen eli mieti, mikä esityksessäsi on niin kiinnostavaa, että joku ihminen tai tietty porukka haluaisi tulla sen katsomaan
- ajatus ensi-illan ja esityskauden ajankohdaksi sekä mahdollisia lisätietoja aikataulurajoitteista
- alustavia tietoja työryhmästä (tuottajan nimi, näyttelijöiden määrä)
- esitettävä teksti tai kirjallinen esityskonsepti, mikäli esitys ei ole tekstilähtöinen
- alustava budjettisuunnitelma: tekijänoikeudet ja niiden hinta, hintavat lavastukselliset/puvustukselliset/tekniset tarpeet ym.

Ohjelmistotarjous on vapaamuotoinen, suosituspituus kuitenkin maksimissaan kaksi-kolme Word-liuskaa (+esitysteksti). Mitä informatiivisempi tarjous on, sen paremmat mahdollisuudet sillä on. Tarjouksen tekijän ei välttämättä tarvitse vielä olla teatterimme jäsen.

Tukkateatteri ei maksa ohjauspalkkioita, koska teemme tätä rakkaudesta teatteriin tasa-arvoisesti, eikä taloutemme sitä valitettavasti salli.

Mikäli ohjaustarjoukseen liittyen herää kysymyksiä, toivomme oltavan yhteydessä Tukkateatterin hallitukseen hallitus(a)tukkateatteri.fi

Julkaistu kohteessa tiedote