Luvattu maa -suur(suomi)musikaali ensi-illassa 8.9.

Luvattu maa -suur(suomi)musikaali saa ensi-iltansa tänään, perjantaina 8.9.2017 klo 19. Ensi-ilta on samalla Terhi Tuomisen ohjaaman ja käsikirjoittaman sekä Tahvo Hyötyläisen säveltämän teoksen kanta-esitys.

Luvattu maa on tamperelaisten harrastajateattereiden yhteistyöhankkeena syntynyt häikäisevä spektaakkeli ydintuhosta, Tapparan joukkuehengestä, mäyräkoira Nasdaqista sekä Hella Wuolijoesta, joka johdattaa meidät luvattuun maahan. Musikaalin kantaesitys nähdään Tukkateatterilla 8.9.2017.

Musikaalissa juhlitaan satavuotiaan Suomen itsenäisyyspäivää vuonna 2018; Olkiluoto 3 -ydinvoimala käynnistetään vuosien valmistelun jälkeen, mutta kaikki menee pahasti pieleen. Suomen maaperä tuhoutuu täysin, ja neljä pelastunutta – Pentti Linkola, Björn ”Nalle” Wahlroos, Tappara-fani Tavis sekä Nainen, jolla on tehtävä – lähtevät vaeltamaan kohti EU:n heille lupaamaa korvaavaa maapaikkaa, joka ei lopulta ole aivan sellainen kuin he ovat odottaneet.

Mikä pelastaisi nelikkomme? Uudesti syntynyt Hella Wuolijoki, Björn Wahlroosin tarkkavainuinen Nasdaq-mäyräkoira vai kenties EU:n tarjoamat välipalapatukat? Vai tarvitaanko sittenkin aitoa ja alkuperäistä Tapparan joukkuehenkeä?” Kietoutuu metsä hämärään, ei sinne ihmisjälki jää, vain huuto kaulushaikaran, nakutus valkoselkätikan.” laulaa Pentti Linkola kaipuutaan Karjalan koskemattomiin ikimetsiin.

Lisätiedot, esityspäivät, lippujen hinnat sekä teoksen traileri osoitteessa http://tukkateatteri.fi/ohjelmisto/luvattu-maa-suursuomimusikaali/

Julkaistu kohteessa tiedote