Tukkateatteri on vuoden 2022 harrastajateatteri

Tukkateatteri on saanut valtakunnallista tunnustusta! 🥳💃🏽🎉 Kiitos Suomen Harrastajateatteriliitto! Olemme Tukkateatterilla ylpeitä ja iloisia siitä, että pystymme vuodesta toiseen tekemään omannäköistä ja kunnianhimoista teatteria. Vaikeinakin aikoina olemme saaneet teatteritoimintaa ylläpidettyä ja pitäneet katseen tulevassa. Kiitos yhteistyökumppaneille ja toimintamme tukijoille sekä ennen kaikkea teatterimme kävijöille: kaikille katsojille jotka ovat löytäneet tiensä Tukkateatteriin! 💜

Lue alta Suomen Harrastajateatteriliiton perusteet valinnalle:

Tukkateatteri on aktiivinen toimija paikkakunnallaan. He tarttuvat rohkeasti ja kunnianhimoisesti haasteellisimpiinkin teoksiin, pyrkivät luomaan uutta ja kehittämään toimintaansa jatkuvasti. Tukkateatterin ohjelmistovalinnat ovat poikkeuksellisen kiinnostavia eivätkä he pelkää tarttua kantaesityksiin.

Tukkateatteri kouluttaa aktiivisesti jäseniään ja tarjoaa myös uusille mahdollisuuksia tulla mukaan toimintaan. He ovat onnistuneet luomaan teatteriinsa innostuneen ja sitoutuneen toimintakulttuurin, mikä näkyy ulospäin laajana tarjontana sekä taiteellisesti että toiminnallisesti. Pandemian aikanakin Tukkateatteri on suunnannut katseensa rohkeasti tulevaisuuteen, ja rajoituksia noudattaen he ovat saaneet teatterin toiminnan pysymään aktiivisena.

Tukkateatteri tekee paikkakunnallaan tinkimätöntä ja päämäärätietoista teatteria. He ovat hyvä esimerkki kunnianhimoisesta harrastajateatteritoiminnasta.

Valinnat 20:n hakijan joukosta teki Suomen Harrastajateatteriliiton varapuheenjohtaja Minna Autere, hallituksen jäsen Kari Manu ja toiminnanjohtaja Sanna Saarela. Vuoden Harrastajateatteri valitaan vuosittain. Palkinnon arvo on 1000 euroa. https://shtl.fi/kuukauden-nosto/vuoden-harrastajateatteri-2022/

Katso tallenne palkinnonjakotilaisuudesta täältä: palkinnonjako.

Ohjelmistossamme jatkaa Hyvä kuuntelija vielä helmikuun loppuun ja kevään ensimmäisellä ensi-iltapaikalla näemme esityksen Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa. Tervetuloa katsomoon!

(c) Suomen Harrastajateatteriliitto
Merkitty: , , , , ,
Julkaistu kohteessa tiedote