Väinö ja kadonneen valkean metsästys

Tukkateatterin Päiväpajan valmistama Väinö ja kadonneen valkean metsästys -metsänäytelmä kutsuu mukaan Kauppiin 16.2.2020 klo 16.00.

Valmistaudu siirtymään 2000 vuoden taakse Väinön avuksi, kun tämä etsii shamaania. Shamaani pystyy varmaankin poistamaan oudon kirouksen, joka on kaikkien tulusten päällä. Kirous täytyy poistaa, että ihmiset saavat taas tulen aikaiseksi ja valo ja lämpö palaavat. Shamaanin löytäminen ei ole helppoa, siksi apua tarvitaan myös Jänöltä, Kurrelta ja Otsolta.

Esityksen kesto on noin tunti. Sen aikana liikutaan polkuja pitkin metsässä. Alle kouluikäiset vain aikuisen seurassa. Omin voimin on hyvä pystyä kulkemaan. Sopii kaikille leikkimielisille, varsinkin noin 5-7-vuotiaille. Liput paikan päältä 5 €/henkilö.

Lähtö Petsamosta, Kaupinkadun ja Koljontien risteyksen viereiseltä kentältä, Kuntokolmosen varrelta, Koljontien toisella puolella on linjan 15 pysäkki.

Säävaraus kovan pakkasen, vesisateen tai liukkauden varalta. Lisätietoja heikki.vesa66@gmail.com.

Tervetuloa!

Työryhmä

Heikki Vesa     käsikirjoitus, ohjaus
Tuija Kurki     Otso, laulujen harjoitus, sävellys (osa lauluista)
Marja Langi   Kurre
Pirkko Linkosuo    Väinö
Jyri Knuutila     Shamaani
Juuso Jokela     Jänö
Milla Langi      graafikko

Kaupin esityksen lisäksi näytelmää esitetään helmikuun aikana tilausnäytöksinä päiväkotiryhmille eri puolilla Tamperetta.

Päiväpaja on toiminut vuodesta 2012 ns. avoimena ryhmänä vaihtelevin kokoonpanoin, osallistujia on opiskelijoista eläkeläisiin. Koko ajan työtapana on ollut yhdistää työryhmälähtöistä ja ohjaajajohtoista työtapaa, niin että kukin saa sopivia haasteita ja pääsee käyttämään omaa erityisosaamistaan. Ryhmässä sana on vapaa ja esitykset valmistetaan avoimin mielin, kokeillen ja kommentoiden. Osa näytöksistä viedään eri puolille kaupunkia, jotta tavoitettaisiin niitäkin, jotka eivät tule teatteriin.