Tukkateatterista

Tukkateatteri on vuonna 1999 perustettu teatteriryhmä. Aiemmin teimme teatteria vaihtuviin tiloihin, kunnes kotimme löytyi Tammelasta entisistä pankin sosiaalitiloista, joihin teimme huoneteatterimme. Toimimme Tammelan puistokatu 29:ssa vuodet 2008-2014. Vuoden 2015 majailimme kumppanuustalo Arttelissa ja vuoden 2016 alusta muutimme virallisesti uuteen kotiimme osoitteeseen Laukontori 12. Toimimme edelleen produktiolähtöisesti, mikä tarkoittaa sitä, että jokaiseen produktioon kerätään työryhmä aina erikseen, yleensä ohjaajavetoisesti.

Säännöllisempää kerran viikossa tai kuussa tapahtuvaa toimintaa meillä on vaihtelevasti. Kaikki onkin kiinni jäsenistöstämme. Tukkateatteri on mahdollistaja, jonka puitteissa jokainen jäsen voi toteuttaa omia ideoitaan. Viime aikoina jäsenten alulle panemia ryhmiä ovat olleet muun muassa tekstihautomo Tukkateksti, englanninkieliseen teatteritoimintaan suuntautunut Tukka Goes Hair ja Päiväpaja. Tukkateatterin toimintakulttuuri on avointa, yhteisöllistä, sitouttavaa ja ennen kaikkea kannustavaa. Tukkateatterilaisina kannustamme aina toisiamme mukavuusalueidemme ulkopuolelle kokeilemaan uutta.

Valmistamme vuodessa keskimäärin 4-6 ensi-iltaa. Esityksissämme pyrimme katsomaan toisin ja näkemään itsestäänselvyyksien taakse. Pääpaino tuotannoissamme on uusilla, itsekirjoitetuilla tai -dramatisoiduilla teksteillä, mutta tartumme rohkeasti myös kotimaisiin ja kansainvälisiin klassikoihin.

Tue Tukkateatterin toimintaa ryhtymällä kannatusjäseneksi!

Kannatusjäsenmaksu on min. 30 euroa / vuosi. Se pitää sisällään kaksi jäsenhintaista 3,50 euron lippua jokaiseen vuoden aikana tehtävään teatterin omaan produktioon.

Kannatusjäseneksi ryhtyminen onnistuu maksamalla kannatusjäsenmaksu Tukkateatterin tilille.

  • Tilinumero: FI91 4726 0010 0813 91 (Kurikan Pop)