Manner-seminaarissa 3.12. runoesitys

Osana Eeva-Liisa Mannerin juhlavuotta Tukkateatterin MANNERMAINEN-projekti vierailee esiintymässä Mannerille omistetussa seminaarissa 3.12. Laikun musiikkisalissa. Seminaari ja esitys ovat yleisölle avoimia.

LISÄTIEDOT:

https://pirkkalaiskirjailijat.net/tapahtumat/Manner

Merkitty: , ,
Julkaistu kohteessa Ei kategoriaa

Hyvä kuuntelija ensi-iltaan joulukuussa

Absurdin huumorin ryydittämä draamakomedia Hyvä kuuntelija saa ensi-iltansa 11.12.2021 ja esityskausi on joulu-tammikuussa. Hyvä kuuntelija on näytelmä kuulluksi tulemisesta, oman äänen etsimisestä ja menestymisestä tässä ajassa.

Lisätietoja näytelmästä: https://tukkateatteri.fi/ohjelmisto/hyva-kuuntelija/

Julkaistu kohteessa Ei kategoriaa

Keskiyön kuminaa Punaisen kuoleman naamion yönäytöksessä la 30.10. klo 23

Murhein astuin puoliyöhön, jäädein synkkiin aatoksiin.
Päättävästi, ilman muuta lähestyin mä oven suuta.
Selälleen jo oven saan: yö se vain loi varjojaan.
Siirryin katsomoon ja istuin vaiti tarkkaamaan.
Toivon, pelon värähdyksin heityin hurjaan tunnelmaan.
Ja mun sieluni, min varjo lannistaa on lattiaan,
ei voi nousta – milloinkaan.

Uskallatko osallistua halloween-yönäytökseen lauantaina 30.10. klo 23?

Edgar Allan Poen kauhunovelli Punaisen kuoleman naamio koristelee teatteritilamme karmaisevaksi pyhäinpäivänä.

Väliajalla tarjoilemme kauhistuttavan herkkubuffetin, ohjelmassa myös hyytävä arvonta sekä hirveimmän osallistujapuvun palkitseminen.

Liput 25/15 €. Herkkubuffet 7 €.

Osta lippu ennakkoon: Lippuagentin verkkokauppa
Lippuagentista ostettu lippu sisältää pääsylipun ja herkkubuffet’n.

Lippuvaraukset: soittaen tai tekstiviestillä numeroon 041 440 5022 tai sähköpostilla lippuvaraukset(at)tukkateatteri.fi.

Toivomme, että lippua varatessasi mainitset aiotko ostaa myös buffet’n, jotta osaamme varautua tarjoilujen kanssa.

Merkitty: , , ,
Julkaistu kohteessa näytelmä, tapahtuma

Tukkateatteri hakee ohjelmistoa kesäteatteriin 2022!

Ohjelmistohaku on auki!

Tukkateatteri hakee kesäteatteriin ohjelmistoa vuodelle 2022! Olemme erityisen kiinnostuneita kantaesityksistä ja klassikoiden uusista tulkinnoista. Ohjelmistotarjouksen tekijän ei tarvitse olla Tukkateatterin jäsen, mutta saatamme velvoittaa liittymistä voidaksemme hyväksyä tarjouksen. Ohjelmistotarjous tulee lähettää hallitus@tukkateatteri.fi viimeistään 30.9.2021 mennessä. Hallitus käsittelee kaikki saapuneet hakemukset ja kutsuu valitsemansa ohjaajat keskustelemaan tarjouksestaan ohjelmistokokoukseen, jonka perusteella ohjelmisto valitaan. Varaudu siis tulemaan paikalle ja esittelemään ohjaustarjouksesi 10.10.2021 erikseen sovittavaan kellonaikaan.

Haemme ohjelmistoa ensisijaisesti kesäteatterikaudelle 2022 (ensi-ilta kesä-heinäkuu). Kesäteatteritoimintamme sijaitsee Ylöjärvellä Museonmäellä. Voit halutessasi esittää ohjelmistoa myös toiselle ajankohdalle, vapaita ohjelmistopaikkoja löytyy vuodelle 2023. Esitäthän ensisijaisen sekä muut mahdolliset toiveesi ensi-illan ajankohdista ohjelmistotarjouksesi yhteydessä.

Produktioehdotukseen tulisi liittää seuraavat tiedot:

  • esityksen nimi tai työnimi
  • tietoa ohjaajan osaamisesta ja kokemuksesta
  • esityksen teema/sanoma: mitä esitys käsittelee, miksi haluat sen tehdä ja miksi se pitäisi tehdä juuri Tukkateatterissa sekä alustavia tietoja esityksen tyylilajista ja toteutuksesta
    Huom! Mieti kaksi asiaa, joista saisi uutisen eli mieti, mikä esityksessäsi on niin kiinnostavaa, että joku ihminen tai tietty porukka haluaisi tulla sen katsomaan
  • alustavia tietoja työryhmästä (tuottajan nimi, näyttelijöiden määrä)
  • esitettävä teksti tai kirjallinen esityskonsepti, mikäli esitys ei ole tekstilähtöinen
  • alustava budjettisuunnitelma: tekijänoikeudet ja niiden hinta, hintavat lavastukselliset/puvustukselliset/tekniset tarpeet, toive palkkiosta ym.


Ohjelmistotarjous on vapaamuotoinen, suosituspituus kuitenkin maksimissaan kaksi-kolme Word-liuskaa (+esitysteksti). Mitä informatiivisempi tarjous on, sen paremmat mahdollisuudet sillä on. Huomioithan, että ohjelmistotarjous on sitova sen tullessa hyväksytyksi ohjelmistokokouksessa.

Tukkateatterin hallitus pidättää oikeuden ohjelmiston valintaan ja siihen liittyviin muutoksiin 2022 ohjelmistosuunnittelussa.

Mikäli ohjaustarjoukseen liittyen herää kysymyksiä, toivomme oltavan yhteydessä Tukkateatterin hallitukseen hallitus@tukkateatteri.fi

Julkaistu kohteessa Ei kategoriaa

Hersyvä musiikkikomedia Best Friends Forever nähdään kaksi kertaa marraskuussa

Anne Herralan ja Katri Hätin tähdittämä musiikkikomedia palaa ohjelmistoon kahden esityksen ajaksi pe 5.11. klo 19 ja su 7.11. klo 15.

Musiikkinäytelmä Best Friends Forever on tarina kahden entisen ystävän kohtaamisesta. 

Facebook on tuonut suurperheen äiti Annun ja urasinkku Minnan taas yhteen yli 20 vuoden tauon jälkeen. Kumpikaan ei ole varma, miksi heidän tiensä erkaantuivat. Arkikiireiden keskellä puidaan menneisyyttä ja luodaan katse tulevaan, revitään auki vanhat haavat ja paljastetaan salaisimmat haaveet.

Kukapa ei välillä joisi cavapulloa vartissa tai kantaisi kymmentä raskaustestiä käsilaukussaan? Kuinka monta miesystävää karkoittaa rutiinin pelon? Entä kuka on Pasi? 

Tämä esitys on sinulle, joka rakastat hyviä biisejä, etkä säikähdä roisia huumoria. Tule nauttimaan hersyvien naisten ja hyvän musiikin seuraan!

”Esitys oli yllätyksellinen ja sisälsi kiinnostavia käänteitä, erityisesti tykkäsin roolien (työ/äitiys) vaihtumisesta ja siitä, miten sitä rakenneltiin… Lavasteiden yksinkertaisuus, mutta toimivuus oli vaikuttavaa, samoin hyvät laulunumerot, jotka sopivat esitykseen hyvin. Kiitos, upeat, lahjakkaat, uskomattoman monipuoliset naiset!” – ote asiakkaan palautteesta kevät 2020

 Liput 20 / 10€

lippuvaraukset@tukkateatteri.fi / p. 041 440 5022 (myös WhatsApp) tai osta liput suoraan: https://lippuagentti.fi/event/view?id=4254

Julkaistu kohteessa näytelmä, tiedote

PERUUTUS: Punaisen kuoleman naamion esitys ke 13.10. perutaan

Valitettavasti joudumme perumaan sairaustapauksen takia Punaisen kuoleman naamion esityksen keskiviikkona 13.10.

Otamme yhteyttä lipun varanneisiin ja ennakkoon ostaneisiin. Ennakkoon maksetut liput voi käyttää myöhemmissä esityksissä. Esitykset jatkuvat 13.11. asti.

Merkitty: ,
Julkaistu kohteessa näytelmä, tiedote

Avoin haku tuottajaksi kesäteatteriin 2022

Tukkateatteri hakee tuottajaa vuoden 2022 kesäteatteriesitykselle.

Työhön ohjeistetaan, mutta aikaisempaa tuotantokokemusta vaaditaan hakijalta. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää Tukkateatterin hallitukselle pe 29.10.2021 mennessä. Hakijoille ilmoitetaan jatkosta ja kutsutaan haastatteluun marraskuun alussa.

Tuottajalta toivotaan yhteistyötaitoja ja projektinhallintataitoja sekä näkemystä ja kokemusta viestinnästä ja markkinoinnista. Arvostamme idearikasta ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kokonaispalkkio työstä on 3500€. Työsuhde on määräaikainen ja se alkaa marraskuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Työ on osa-aikaista ja työ jakautuu noin puolen vuoden ajalle. Näytökset esitetään Ylöjärven museolla.

Hakemukset lähetetään pe 29.10. mennessä hallitus@tukkateatteri.fi ja lisätietoihin työtehtävästä ja siihen liittyvissä asioissa voi laittaa viestiä katri@tukkateatteri.fi.

Julkaistu kohteessa Ei kategoriaa

Parisuhteen viemää tuo parisuhteellisia ja -suhteettomia totuuksia pikkujoulukauteen

Parisuhteen viemää on esitys, joka antaa puheenvuoron miehille, naisille, erilaisille pariskunnille, ikäkausille ja salatuille totuuksille. Mitä parisuhteessa ei kannata missään tapauksessa tehdä? Saako kumppanin levykokoelmaan koskea? Mitä sanottavaa on mustilla sukilla? Entä miten semioottinen neliö liittyy romanttisiin suhteisiin? 

Päivi Haanpää ja Marika Riikonen ovat käsikirjoittaneet esityksen ja he myös esittävät sen itse. Ohjauksesta vastaa Salla Heikkinen.

Parisuhteen viemää ammentaa samasta aihepiiristä kuin Haanpään ja Riikosen aiemmat esitykset Parisuhdemonologit ja Terveisiä parisuhteesta, jotka täyttivät Tukkateatterin katsomon ilta toisensa jälkeen.

Parisuhteen viemään ensi-ilta on lauantaina 20.11. klo 19.00. Esitykset jatkuvat 17.12. asti.

Katso tarkemmat esitysajat ja lisätietoja esityksen omalta sivulta.

Lippuvaraukset: 041 440 5022 tai lippuvaraukset@tukkateatteri.fi

Julkaistu kohteessa Ei kategoriaa, näytelmä