Eemeli metkuilee

Kuvassa piirros, jossa Eemeli seisoo käsillään iloisen näköisenä. Taustalla on poutapilvinen taivas. Kuvan ylhäällä näytelmän ja tekijöiden nimet, alhaalla esityspäivämäärät ja esityspaikka.

Kissankulman kauhu eli Eemeli Nieminen ratkaisee perheen pulmia Tukkateatterin kesäteatteriesityksessä Ylöjärven museonmäellä kesällä 2022!

Niemisen perhe on aivan tavallinen perhe, joka asuu Vaahteramäellä Kissankulmassa. Perheeseen kuuluu isä Anttoni, äiti Alma, tytär Iida ja poika Eemeli. Eemeli on älykäs ja kekseliäs pieni poika, jonka ongelmanratkaisua eivät muut aina ymmärrä, vaan näkevät teot kurittomuutena ja metkuiluna. Ja niitähän sattuu ja tapahtuu! Eemeliä kuitenkin rakastetaan omana, erityisenä itsenään.

Tule kuulemaan ja kokemaan raikuva isä Anttonin Eeemeliii!-huuto ja katsomaan muun muassa mihin Nilkku-Lotta-kana on karannut. Ehkä Iidakin saa oman metkunsa tehtyä, hänkin. 

Lindgrenin klassikko on lopulta tarina perheen keskinäisestä välittämisestä, oikeudenmukaisuudesta ja anteeksiannosta.

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner.

Työryhmä

Näytelmä perustuu Astrid Lindgrenin alkuperäissatuihin. 

Ohjaus: Katri Häti
Näyttämösovitus: Mats Huddén
Musiikki: Georg Riedel 
Käännös: Tuovi Paju
Musiikin toteutus: Heikki Lehtonen                                                       
Lavastus: Antonio Canals                                                               
Puvustus ja tarpeisto: Niina Hyytiäinen ja työryhmä
Tekniikka-ajo: Julius Yrjänä ja Aino Tarvainen
Tuotanto, graafinen suunnittelu ja valokuvaus: Kaisa Vuorinen
Myynti: Sari Virtanen
Rooleissa: Emmi Asikainen, Miška Campos, Hilla Haaranen, Eeva Jäntti, Sami Lakso, Maria Mesimetsä, Juho Laitinen, Helmi Rutherford, Jenni Saaristo, Hannamari Sjöberg, Inka Suomalainen, Jenni Nieminen ja Julius Yrjänä

Esitysajat

 • to 16.6. klo 18              
 • su 19.6. klo 16 TÄYTTYMÄSSÄ         
 • ma 20.6. klo 18  YKSITYISNÄYTÖS           
 • ti 21.6. klo 18                                  
 • ke 22.6. klo 18
 • ti 28.6. klo 18                                  
 • ke 29.6. klo 18              
 • to 30.6. klo 18
 • pe 1.7. klo 18               
 • su 3.7. klo 16
 • ti 5.7. klo 18                 
 • ke 6.7. klo 18                                  
 • pe 8.7. klo 18               
 • la 9.7. klo 16

Liput

20 € peruslippu
15 € lapset, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät
60 € perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2 lasta tai 1 aikuinen ja 3 lasta)

Ryhmät, vähintään 10 henkilöä:
18 € peruslippu
14 € lapset, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät

Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Osta liput Lippuagentin-verkkokaupasta. Lippuagentista ostettuihin lippuihin lisätään 2-2,50 euron käsittelymaksu sekä maksutapalisä (0,50 € /ostokerta tai +3 % / ostokerta).

Nyt voit ostaa liput myös Ylöjärveltä Pepper Bar & Restaurantista (Rantajätkäntie 2). Katso Pepperin aukioloajat ravintolan kotisivuilta tästä linkistä.

Varaa liput kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta tai sähköpostitse lippuvaraukset(at)tukkateatteri.fi tai soittamalla p. 041 440 5022 (myös tekstiviesti ja WhatsApp).

HUOM! Esitykseen ei sähköisiä varauksia (=varauslomake tai sähköposti), kun esitykseen on alle neljä tuntia. Viime hetken varaukset ja muutokset tavoittavat meidän parhaiten puhelimitse tai viestitse.

Jos olet ostanut ennakkolipun, muistathan vielä varata paikan haluamaasi esitykseen, ks. yhteystiedot yllä. Näin varmistat, että mahdut varmasti mukaan. Jos teet varauksen kotisivujemme lomakkeella, mainitse, että sinulla on jo liput ja nyt varaat vain paikat haluamaasi esitykseen. Kerro myös montako paikkaa varaat.

Ryhmämyynti

Haluatko tarjota yhteisöllesi, asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi kesäteatterielämyksen perinteikkäässä ympäristössä Ylöjärven museonmäellå? Pyydä tarjous isommalle ryhmälle kesateatteri(at)tukkateatteri.fi, p. 050 556 4469.

Katsomoomme mahtuu 250 katsojaa, joten voit ostaa haluamasi määrän lippuja tai vaikka koko näytöksen.

Järjestämme väliaikatarjoilut ryhmille sopimuksen mukaan. 

Esityspaikka

Ylöjärven museo, Hietastentie 4, 33480 Ylöjärvi

Hyvä tietää

Ylöjärven museolla on pieni parkkipaikka, joten suosittelemme etenkin hyväjalkaisia pysäköimään ensisijaisesti isommalle Kauraslammen koulun parkkipaikalle, joka sijaitsee osoitteessa Tiuravuorentie 1, 33480 Ylöjärvi. Tiuravuorentien parkkipaikalta on noin 400 metrin kävelymatka museolle.

Ylöjärven museolle pääsee Tampereen keskustasta bussilinjoilla 80A ja 80B (tämä vuoro on suorempi). Jää pois pysäkillä ”Moisio” tai ”Kauraslaaksontie” (riippuu vuorosta). Bussipysäkeiltä on noin 500 metrin matka museolle.

Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin, sillä lipunmyynti- ja tarkistuspiste voi ajoittain ruuhkautua. Lipunmyyntimme aukeaa museolla tuntia ennen esityksen alkua. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua.

Maksuvälineinä käyvät korttimaksu ja käteinen sekä lipunmyynnissä että kahviossa.

Esityksen kesto on n. 1 h 30 min (sis. väliajan).

Katsomomme on numeroimaton ja kattamaton. Kaikki kesäteatteritoiminnot (väliaikakahvio mukaan lukien) sijaitsevat ulkotiloissa, joten varauduthan sään mukaisesti. Katsomossa on sateenvarjot kielletty, jottei muiden katsojien näkyvyys häiriinny. Varaudu halutessasi myös omalla istuinalustalla.

Väliajalla on avoinna kahvio, jossa on myynnissä mm. kahvia, virvokkeita, pullaa ja makkaraa.

Alueella on kolme bajamaja-wc:tä asiakkaiden käytössä. Alueella on käsienpesupiste ja käsidesiä tarjolla yleisölle.

Koska kyseessä on museoalue, tulenteko on kielletty, ja tupakointi on sallittu vain alueen ulkopuolella tai sille erikseen merkityllä alueella.

Mukavaa kesäteatterielämystä kaikille!

Kuvia

Kuvat: Kaisa Vuorinen
Kuvia saa isommaksi klikkaamalla kuvaa. Painolaatuisia kuvia voit ladata tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen).

Astrid Lindgren Companyn logo