Olipa Toisenkin Kerran

PE 1.12. ESITYS ON LOPPUUNVARATTU! PERUUTUSPAIKKOJA VOI KYSYÄ OVELTA PUOLI TUNTIA ENNEN ESITYSTÄ.

Toivomuksiinne on vastattu: supersuosittu poikkitaiteellinen iltama tulee taas!

Viime elokuussa ihastuttanut Olipa Vain Kerran -esitys saa jatkoa, kun lavan valtaa uudet esiintyjät uusine kujeineen. Tämä iltama kantaa nimeä Olipa Toisenkin Kerran. Suuren etukäteiskysynnän vuoksi esitämme Olipa Toisenkin Kerran -iltaman kahdesti: pe 1.12. klo 19 ja su 3.12. klo 19.

Mistä on kyse?
Olipa Toisenkin Kerran tuo lavalle monologeja, runoutta, steppitanssia, drag-shown ja sketsipläjäyksen. Jokainen esiintyjä on itse valmistanut oman numeronsa. Esityksen aikana käydään syvissä vesissä, mutta noustaan toivon avulla hersyvään komiikkaan. Esityksen kesto on noin 2h, sisältäen väliajan.
Sisältövaroitukset: yhdesssä esityksessä käsitellään itsetuhoisuutta.

Tarvitsetko pikkujouluohjelmaa?

Onko pikkujoulujen ohjelmisto vielä hakusessa? Ei hätää, sillä tämä esitys sopii loistavasti koko työporukan viihdyttäjäksi. Tiedustele ryhmävarauksen mahdollisuutta tuottajiltamme sähköpostitse lippuvaraukset@tukkateatteri.fi tai soita 041 440 5022. Intiimin huoneteatterimaisen tilan takia myös katsomo on pieni, joten mikäli mielitte mukaan isommalla porukalla, on syytä tehdä varaus ajoissa! Tukkateatterin sijainti on loistava, sillä se sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Esityksen jälkeen ryhmänne voi jatkaa illanviettoa keskustan alueen lukuisissa baareissa ja yökerhoissa.

Olipa Toisenkin Kerran ✨

Milloin: 1.12. klo 19 ja 3.12. klo 19
Missä: Tukkateatterilla, Laukontori 12
Tekniikassa: Juho Laitinen ja Minerva Kettukuja
Lavalla nähdään: Ville Ilo, Laura Mäkinen, Katri Häti, Vili Manninen, Jutta Kantar, Saskia Vanhalakka, Laura Lehtinen, Sara Kari, Paula Laine ja Jarkko Rautava
Illan kokoava ohjaus ja koordinointi: Riikka Pietilä ja Niina Hyytiäinen

Varaa liput:

Peruslippu 15€
Alennuslippu 10€ (työtön, opiskelija, asepalveluksessa)
Varaa liput kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta tai
sähköpostitse lippuvaraukset(at)tukkateatteri.fi tai
soittamalla p. 041 440 5022 (myös tekstiviesti ja WhatsApp).

Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin, sillä lipunmyynti- ja tarkistuspiste voi ajoittain ruuhkautua. Lipunmyyntimme aukeaa puoli tuntia ennen esityksen alkua. Myös ovelta saa ostettua lippuja, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua.

Maksuvälineinä käyvät lipunmyynnissä korttimaksu, käteinen ja Epassi, kahviossa korttimaksu ja käteinen.

Päivitetty 25.11. Muutokset mahdolllisia.