Ode to Plastic

plastic1_1000

Audiofiktiivinen teatterikuunnelma

Muovi ympäröi meitä; kietoo meidät hellään ja tiukkaan otteeseensa. Levitämme sitä ihollemme, pukeudumme siihen. Tunnemme muovin kosketuksen ja jopa maistamme sen maun. Elämme ja kasvamme muovin ympäröimänä.

Ode to Plastic on audiofiktiivinen teatterikuunnelma, joka tutkii suhdettamme muoviin. Se tarkastelee muovin auditiivista ulottuvuutta ja tuo kuultavaksemme muovin äänen. Kyseessä on äänitaideteos, jossa muovilla ja ihmisäänillä luotava auditiivinen äänimaisema tekee tarinan kuultavaksi.

Audiofiktio on auditiivinen elämys ja tarina, jota on lupa ja mahdollisuus kokea myös silmät suljettuina. Auditiivisen olomuotonsa vuoksi näytelmä sopii myös näkövammaisille sekä esimerkiksi suomea ymmärtämättömille.

Ode to Plastic on ohjaaja Terhi Meriläisen toinen Tukkateatterille tuottama ja ohjaama audiofiktio. Tukkateatterin ensimmäinen audiofiktio Ääneksi lietsottu esitettiin täysille kuulemoille Teatterikesässä 2017.

Esitys sisältää voimakkaita(kin) ääniä. Esityksen kesto noin 30 minuuttia.

TYÖRYHMÄ

Ohjaus ja tuotanto: Terhi Meriläinen
Työryhmä: Tuula Aho, Niina Hyytiäinen, Risto Härkönen, Katri Häti, Annika Kangasniemi, Erika Leppäkari, Paula Laine, Terhi Meriläinen, Jaana Mäkinen, Marjo Uksila
Äänet, dramaturgia ja tarinankerronta: työryhmä

ESITYKSET

Esitykset Tampereen Teatterikesässä:

su 5.8. klo 18 Ensi-ilta
ma 6.8. klo 19
ke 8.8. klo 17
to 9.8. klo 20 (Tapahtumien yö)
su 12.8. klo 16:30

Lokakuun lisäesitykset:

ke 17.10. klo 18
to 18.10. klo 18
la 20.10. klo 16 ja klo 18

LIPUT JA ESITYSTILA

15/9€

Lippuvaraukset soittaen tai tekstiviestillä numeroon 041 440 5022 tai sähköpostilla lippuvaraukset(a)tukkateatteri.fi

Esitystila: Tukkateatteri, Laukontori 12, 33200 Tampere. Tukkateatteri sijaitsee Laukontorin reunalla, Radiokirppiksen yläkerrassa. Portaat teatterille nousevat suoraan katutasosta, Radiokirppiksen oven edestä. Tilaan ei ole hissiä.

Lisätietoja ja tiedustelut

Terhi Meriläinen terhi.merilainen(a)tukkateatteri.fi