Vuokraa tila

Yleistä tilan vuokraamisesta:

Tukkateatteri sijaitsee Tampereella osoitteessa Laukontori 12. Tila sijaitsee ravintola Kaijakan vieressä ja Radiokirppiksen yläpuolella.

Vuokraamme teatteritilaamme ensisijaisesti teatterikäyttöön esimerkiksi esitys- ja harjoitustilaksi, mutta myös kokous- ja juhlatilaksi. Tila soveltuu hyvin myös teatteri- ja ilmaisualan kurssien pitämiseen.

Tilan suurin sallittu henkilömäärä on 60 henkilöä. Esiintymislavan koko n. 7x6m, istumapaikkojen määrä katsomossa enimmillään 40.

Vuokraushinta määräytyy kellonajan sekä vuokrauksen keston perusteella. Perusvuoro on 6h, lisätunnit ovat neuvoteltavissa. Siivous ei kuulu vuokrauksen hintaan.

Mikäli olet kiinnostunut tilan vuokrauksesta, ota ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tilavuokra(a)tukkateatteri.fi.

HINNASTO YHDISTYKSILLE 18.8.2023 alkaen:

Päivävuokrat (ennen kello 16.00):
yksi vuoro 90€
2-5 vuoroa 80€
6 tai enemmän neuvotellaan erikseen tilannekohtaisesti.

Iltavuokrat (kello 16.00 alkaen):
yksi vuoro 140€
2-5 vuoroa 120€
6 tai enemmän neuvotellaan erikseen tilannekohtaisesti.

Lauantaina ja sunnuntaina:
yksi vuoro 150€
2-5 vuoroa 130€
6 tai enemmän neuvotellaan erikseen tilannekohtaisesti.

Yksityishenkilöiden ja yritysten vuokraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Kysy rohkeasti lisää ja kerro, millaiseen toimintaan olisit kiinnostunut vuokraamaan tilaa.

Ensivuokralaisilta perimme vuokrahinnan etukäteen.

Esteettömyys: Teatteritila ei valitettavasti ole esteetön. Teatterille päästäkseen on kiivettävä yllä olevassa kuvassa näkyvät portaat minkä lisäksi wc-tilat ovat kapeat. Teatterilla ei ole induktiosilmukkaa. Tarkemmat esteettömyystiedot päivitetään vuoden 2024 aikana.

Teatterilla on käytössä teatterin oma ääni- ja valokalusto. Kysy varauksesi yhteydessä kaluston käyttömahdollisuuksista lisää.

Mikäli olet kiinnostunut tilan vuokrauksesta tai sinulla on vuokrauksesta kysyttävää, ota ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tilavuokra(a)tukkateatteri.fi

Myös lisäkuvia teatteritilasta on mahdollista saada erikseen kysymällä. Parannamme ja uusimme tilaa jatkuvasti, minkä lisäksi se muokkautuu produktiokohtaisesti. Tällä sivulla olevat kuvat ovat keväältä 2023.

Tukkateatterin katsomo: kuva näyttämöltä katsomoon Tukkateatterin näyttömö: kuva katsomosta päin
Tukkateatterin katsomo näyttämöltä katsottuna. Oikealla näkyy ovi keittiöön.
Katsomo kuvattuna yläviistosta näyttämön suuntaan. Oikealla kaksi ovea: harmaaksi päällystetty ovi vie näyttelijöiden lämpiöön ja auki oleva ovi teatterin eteiseen.
Tekniikkakoppi ja käytössä oleva valopöytä
Näyttämöltä pääsee kiertämään katsomon ympäri. Katsomon takaosassa säilytetään osaa puvustoa sekä ylimääräisiä tuoleja.
Katsomosta kuvattu sivulle. Oikealla näkyy myyntitiski ja suoraan edessä käytävä jonka päästä löytyvät wc-tilat.
Kahvio
Tukkateatterin katsomoa