Näyttelijäksi kesäteatteriin?

Etkö vielä tiedä, mitä tehdä kesällä? Oletko aina halunnut päästä esiintymään? Tykkäätkö kesäteatterista?

Haemme nyt näyttelemisestä kiinnostuneita tyyppejä mukaan hauskaan kesäteatteriporukkaamme! Vaatimuksena on mahdollisuus sitoutua teatteriproggikseen 12.7.2023 asti eli näytöskauden loppuun.

Haemme 2-6 näyttelijää lännennäytelmäämme High Lake cityn kultajahti Ylöjärven museolle (esityspaikka). Osa rooleista on ilman repliikkejä, mutta lavalla näyttämölläoloa on runsaasti.

Kyseessä on kokoperheen näytelmä: vauhdikasta menoa, hauskoja hahmoja ja suuri joukko lännenkuvaston kliseitä komedian keinoin. Näytelmä on kantaesitys jota jäsenistömme on ollut kirjoittamassa. Näytelmän ohjaa Katri Häti.

Harjoituksia on toukokussa 1-3 kertaa viikossa ja esityksiä 16.6.-12.7. välillä. Lue lisää näytelmästä ja katso esityspäivät täältä: www.tukkateatteri.fi/high-lake-cityn-kultajahti

🤩 Tule mukaan tekemään parasta kesäteatteria kesälle 2023 Ylöjärvelle! 🤩
🚗 Ylöjärven museonmäelle (harjoitus- ja esityspaikkaan) pääsee Tampereelta hyvin bussilla. Ylöjärvelle pääset myös kimppakyydillä työryhmän autollisten jäsenten mukana.
⭐️ Toimi heti ja laita viestiä ohjaaja Katri Hätille katri@tukkateatteri.fi

Värikäs akvarellikuva, jossa on erilaisia hahmoja, hauskojakin, lännenkaupungissa. Taustalla saluuna ja pankki. Etualalla sheriffi katselee vakavana meininkiä.
Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa näytelmä, tiedote