Ääneksi lietsottu

Ääneksi lietsotut, kuvaaja Terhi Meriläinen

Ääneksi lietsottu on teatterikuunnelma, jossa tarinankerronta tapahtuu erilaisten toisiinsa limittyvien äänimaisemien ja äänellisten yksityiskohtien kautta. Kaikki kuultavat äänet tuotetaan teatteritilassa juuri kuultavalla hetkellä. Työryhmä tuottaa äänet niin ihmisäänin, olemassa olevin instrumentein kuin erilaisia ääniä pitäviä esineitä mielikuvituksekkainkin tavoin hyödyntäen.

Kuunnelma kertoo oman aikamme Kalevalan Sammon tarinaa: tarinaa visioista, kasvun tavoittelusta, ikuisen elämän unelmoinnista. Tarinaa riveistä ja lattianraoista. Tarinaa, jota me kaikki toteutamme.

Ääneksi lietsottu on erityisesti auditiivinen elämys ja tarina, jota on lupa ja mahdollisuus kokea myös silmät suljettuina. Auditiivisen olomuotonsa vuoksi näytelmä sopii myös näkövammaisille sekä esimerkiksi suomea ymmärtämättömille.

Esitykset:

La 5.8. klo 17 ENSI-ILTA
Ti 8.8. klo 16.00
Ke 9.8. klo 16.00
To 10.8. klo 21.30
La 12.8. klo 14.00
Su 13.8. klo 14.00

Liput:

10€ (peruslippu)
5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, teatteriala)

Lippuvaraukset soittaen tai tekstiviestillä numeroon 041 440 5022 tai sähköpostilla lippuvaraukset(a)tukkateatteri.fi

Lipunmyynti avataan puoli tuntia ennen esitystä. Maksuvälineenä käteinen ja pankkikortti (korttimaksun lisä 0,5€/lippu).

Työryhmä:

Ohjaus: vokologi & draamapedagogi Terhi Meriläinen
Työryhmä: Tuula Aho, Niina Hyytiäinen, Katri Häti, Paula Laine, Kristiina Länsiö, Terhi Meriläinen, Jaana Mäkinen, Marjo Uksila
Äänet, dramaturgia ja tarinankerronta: työryhmä

 

Lisätietoja ja tiedustelut:
Terhi Meriläinen terhi.merilainen(a)tukkateatteri.fi