Vieraileva esitys: Yöni ilman unta Annikki OFF:ssa

Tänään Tukkateatterilla tapahtuu osana Annikin Runofestivaali – Annikki Poetry Festivali OFF:ia 💃

Tervetuloa tutustumaan nykyrunoihin! YÖNI ILMAN UNTA -runoteatteriesitys nähdään tänään 8.6. klo 18–18.45 Tukkateatterilla Laukontori 12. Tukkateatterin tila ei ole esteetön (tilaan on rappuset, wc-tilat ovat ahtaat ja kynnykselliset).

Esiintyjä: Marjo Ventola
Esityksen dramaturgia ja ohjaus: Sami Nieminen

Liput 15 €, maksu käteisellä tai MobilePaylla saapuessasi teatteriin.
Ennakkovaraukset: runotoimia[@]gmail.com

Lisätietoa esityksestä:

Teos sisältää kiitettyjen runoilijoiden, kuten Pauliina Haasjoen, Aki Salmelan, Jouni Teittisen ja Miia Toivion tekstejä. Runot kuljettavat tarinaa, jossa puhuja pohtii yön tunteina elämän merkityksellisyyttä ja omia valintojaan. Mieleen nousevat hetket, jotka kenties vasta nyt ymmärtää. Katsoja pääsee seuraamaan yksin asunnossaan valvovan naisen elämän lankojen selvittelyä. Kaikki on hyvin, jopa liian hyvin, mutta silti mikään ei tunnu riittävän. Huono omatunto ja epävarmuus onnellisen elämän saavutuksista tuntuvat kumman tutuille, jopa koomisuuteen asti. Toivoa on kuitenkin ja elämän ihmettely saa monia, humoristisiakin sävyjä.

Teatterillisen runoesityksen dramaturgisesta kokonaisuudesta ja ohjauksesta vastaa Sami Nieminen, esiintyjänä Marjo Ventola. Molemmat ovat Suomen Lausujain Liiton taiteilijajäseniä. Esitys on kutsuttu Valtakunnalliseen Monologikilpailuun, Ouluun 2023. Teosta tukevat Helsingin kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus.

Merkitty: , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa tapahtuma, vierailevat