Tunnusmusiikki kilpailu jatkuu ke 22.2. asti!

MILTÄ TUKKATEATTERI KUULOSTAA?

Tukkateatteri lanseeraa tunnusmusiikki kilpailun, jolla haastetaan musiikin säveltäjiä luomaan persoonallinen ja kestävä kappale Tukkateatterin omaksi biisiksi. Sävellä Tukkateatterille oma ääni. Tarkoituksena on, että kappale soi esimerkiksi teatterilla asiakkaiden sinne saapuessa, väliajalla ja teatterin markkinointimateriaalien yhteydessä sosiaalisessa mediassa ja muussa sellaisessa sopivassa paikassa tulevien vuosien varrella parantamaan teatterin tunnettavuutta.

Tukkateatteri jatkaa kilpailun osallistumisaikaa ke 22.2. asti toivoen että lisää musiikkikappaleita osallistujilta. Toiveissa on kappale jossa olisi melodisuutta, tunnelmallisuutta ja monipuolisuutta teoksen osa-alueissa.

Kappale tulee olla kestoltaan n. 1,5 minuutin mittainen ja se sisältää lyhyen kerto- / jingle osion, mitä voi käyttää luomaan vahva mielleyhtymä teatteriin. Säveltäjät ovat tervetulleita tutustumaan teatterin toimintaan ja tiloihin esimerkiksi helmikuun 5Mannerta näytöksiin 4.2. alkaen.

Sävelletyt kappaleet pyydetään lähettämään puheenjohtaja Katri Hätille osoitteeseen katri@tukkateatteri.fi ke 22.2.2023 mennessä esimerkiksi wav-tiedostona. Kappaleet esitetään numerojärjestyksessä nimettömänä jäsenistölle, joka äänestää suosikkikappaleen kilpailuun osallistuneiden joukosta tammikuun 2023 aikana.

Kilpailun voittanut sävellys otetaan Tukkateatterille käyttöön. Korvaukseksi voittosävellyksestä säveltäjä saa 500€, jonka mukana hän luovuttaa kappaleen oikeudet täysimääräisesti teatterin käyttöön.

Teatteri pidättää oikeuden voittajan valitsematta jättämiseen, mikäli sopivaa kappaletta ei löydy.

Hyviä sävellyksiä toivottaen,

Tukkateatterin hallitus

Julkaistu kohteessa Ei kategoriaa