Tule tekemään teatteria! Tukkateatterin Avoimet ovet järjestetään su 15.1.!

Tervetuloa Tukkateatterin avoimiin oviin sunnuntaina 15.1.2023 klo 14-17!

Haaveiletko teatterin tekemisestä? Nyt on tilaisuus aloittaa uusi harrastus, kun Tukkateatteri järjestää Avoimet ovet osoitteessa Laukontori 12, Tampere. Tukkateatteri on palkittu vuoden sisällä esimerkiksi Vuoden 2022 Harrastajateatterina ja Majaoja-säätiön tunnustuksella. Teemme kunnianhimoista, taiteellisesti korkealaatuista ja jäsentemme näköistä teatteria.

Haemme teatterillemme uusia jäseniä kaikkiin teatterin osa-alueisiin (näytteleminen, ohjaaminen, puvustus, tekniikka, tuotanto, lavastus jne.). Olit sitten kokenut tai kokematon; jos vain olet innostunut ja valmis sitoutumaan niin Tukkateatteri voi olla juuri sinun paikkasi!

Tukkateatteri on turvallinen tila, jossa on nollatoleranssi kaikelle häirinnälle ja syrjinnälle. Teemme kaikkemme, ettei kukaan joudu kokemaan teatterillamme henkistä tai fyysistä turvattomuutta. Lue turvallisesta tilasta Tukkateatterilla lisää täältä: http://tukkateatteri.fi/tukkateatteri-on-turvallinen-tila/. Turvallisen tilan periaatteisiin on sitouduttava osallistuakseen Avoimiin oviin.

Avoimet ovet eivät ole pääsykokeet vaan rento tilaisuus tutustua meihin ja meidän sinuun. Emme valitettavasti voi ottaa jäseneksemme alle 18-vuotiaita, mutta yläikärajaa ei teatterimme tunne. Tule avoimiin oviin vaatteissa, joissa sinun on mukava olla ja mahdollista liikkua.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen. Täytäthän alla olevan kyselyn, jota käytämme pohjana illan aikana, kun tutustumme teihin! Tilaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos olet ilmoittautunut, mutta et jostain syystä pääsekään paikalle niin ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian sähköpostilla hallitus at tukkateatteri.fi ! Näin tiedämme antaa paikan seuraavalle halukkaalle. Ilmoittautumisestasi ei tule erillistä vahvistusviestiä. Suljemme ilmoittautumisen tapahtumaan kun osallistujamäärä on täynnä.

Ethän osallistu tilaisuuteen sairaana.

Heräsikö kysymyksiä?  Voit laittaa meiliä osoitteeseen hallitus(at)tukkateatteri.fi tai ottaa yhteyttä vaikkapa Facebook-sivumme kautta. Huom! Instagramin yksityisviestejä emme seuraa yhtä ahkerasti.

Mitä: harrastajateatteri Tukkateatterin tammikuiset Avoimet ovet eli tapahtuma, kun haemme uusia jäseniä

Missä: Tampereella Laukontorin laidalla, Ravintola Kaijakkaa vastapäätä ja Radiokirppiksen yläkerrassa osoitteessa Laukontori 12. Tilaan ei ole esteetöntä kulkua (rappuset). Teatterin wc-tiloihin on pienet kynnykset ja itse wc-tilat ovat melko ahtaat.

Milloin: sunnuntaina 15.1.2023 klo 14-17

Miten pääsen mukaan: Täytä oheinen ilmoittautumislomake alta tai klikkaamalla linkkiä: https://forms.gle/EGY2z5HfSehafqy19

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa tapahtuma