Ohjelmistohaku vuodelle 2022 on auki

Ohjelmistohaku on auki! Tukkateatteri hakee ohjelmistoa vuodelle 2022.

Olemme erityisen kiinnostuneita kantaesityksistä ja klassikoiden uusista tulkinnoista. Ohjelmistotarjouksen tekijän ei tarvitse olla Tukkateatterin jäsen, mutta saatamme velvoittaa liittymistä voidaksemme hyväksyä tarjouksen. Ohjelmistotarjous tulee lähettää hallitus@tukkateatteri.fi viimeistään 28.2.2021 mennessä.

Hallitus käsittelee kaikki saapuneet hakemukset ja kutsuu valitsemansa ohjaajat keskustelemaan tarjouksestaan ohjelmistokokoukseen, jonka perusteella ohjelmisto valitaan. Ohjelmistokokouksen kutsuu koolle helmikuun lopulla valittava uusi hallitus ja se järjestetään maaliskuussa.

Vapaita mahdollisia ensi-iltoja vuodelle 2022 ovat loppukevät, kesä, alku- ja loppusyksy. Esitäthän ensisijaisen sekä muut mahdolliset toiveesi ensi-illan ajankohdista ohjelmistotarjouksesi yhteydessä.

Produktioehdotukseen tulisi liittää seuraavat tiedot:
1) esityksen nimi tai työnimitietoa
2) ohjaajan osaamisesta ja kokemuksesta
3) esityksen teema/sanoma: mitä esitys käsittelee, miksi haluat sen tehdä ja miksi se pitäisi tehdä juuri Tukkateatterissa
4) alustavia tietoja esityksen tyylilajista ja toteutuksesta. Huom! Mieti myös kaksi asiaa, joista saisi uutisen eli mieti, mikä esityksessäsi on niin kiinnostavaa, että joku ihminen tai tietty porukka haluaisi tulla sen katsomaan.
5) ajatus ensi-illan ja esityskauden ajankohdaksi sekä mahdollisia lisätietoja aikataulurajoitteista
6) alustavia tietoja työryhmästä (tuottajan nimi, näyttelijöiden määrä)
7) esitettävä teksti tai kirjallinen esityskonsepti, mikäli esitys ei ole tekstilähtöinen sekä
8) alustava budjettisuunnitelma: tekijänoikeudet ja niiden hinta, hintavat lavastukselliset/puvustukselliset/tekniset tarpeet ym.

Ohjelmistotarjous on vapaamuotoinen, suosituspituus kuitenkin maksimissaan kaksi-kolme Word-liuskaa (+esitysteksti). Mitä informatiivisempi ja mietitympi tarjous on, sen paremmat mahdollisuudet sillä on päästä mukaan ohjelmistoon. Huomioithan, että ohjelmistotarjous on sitova sen tullessa hyväksytyksi ohjelmistokokouksessa.

Hyvä tietää: Tukkateatteri ei lähtökohtaisesti pysty maksamaan ohjauspalkkiota, mutta toiveen palkkiosta (esim. tekijänoikeudet käsikirjoituksesta) saa liittää hakemukseen mukaan. Työryhmä saa myös hakea palkkioihin rahaa avustusten ja apurahojen kautta ja siihen myös kannustamme!

Tukkateatterin hallitus pidättää oikeuden ohjelmiston valintaan ja siihen liittyviin muutoksiin 2022 ohjelmistosuunnittelussa.

Kysyttävää? Mikäli ohjaustarjoukseen liittyen herää kysymyksiä, toivomme oltavan yhteydessä Tukkateatterin hallitukseen hallitus@tukkateatteri.fi

Tukkateatteri hakee ohjaustarjouksia vuoden 2022 ohjelmistoon.
Merkitty: , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa tiedote