Ohjelmistotarjoushakumme on avoinna! Lähetä tarjouksesi 28.2. mennessä

Tukkateatteri hakee esitysohjelmistoa vuodelle 2024! Olemme erityisen kiinnostuneita kantaesityksistä ja klassikoiden uusista tulkinnoista. Ohjelmistotarjouksen tekijän ei tarvitse olla Tukkateatterin jäsen, mutta saatamme velvoittaa liittymistä voidaksemme hyväksyä tarjouksen.

Lähetä ohjelmistotarjouksesi osoitteeseen hallitus@tukkateatteri.fi 28.2.2023 mennessä. Hallitus käsittelee kaikki saapuneet hakemukset ja kutsuu valinnan mukaan ohjelmistotarjouksen tehneen henkilön keskustelemaan tarjouksestaan ohjelmistokokoukseen, jonka perusteella ohjelmisto valitaan. Varaudu siis tulemaan paikalle ja esittelemään ohjaustarjouksesi. Ilmoitamme esittelyajan erikseen.

Haemme ohjelmistoa koko ensi vuodelle 2024. Esitäthän ensisijaisen sekä muut mahdolliset toiveesi ensi-illan ajankohdista ohjelmistotarjouksesi yhteydessä. Ohjelmistopaikkoja löytyy sekä kevät- että syyskaudelle.

Kaikkiin produktioehdotuksiin tulee liittää seuraavat tiedot:

  • esityksen nimi tai työnimi.
  • tietoa ohjaajan osaamisesta ja kokemuksesta.
  • esityksen teema/sanoma: mitä esitys käsittelee, miksi haluat sen tehdä ja miksi se pitäisi tehdä juuri Tukkateatterissa sekä alustavia tietoja esityksen tyylilajista ja toteutuksesta. Huom! Mieti kaksi asiaa, joista saisi uutisen eli mieti, mikä esityksessäsi on niin kiinnostavaa, että joku ihminen tai tietty porukka haluaisi tulla sen katsomaan.
  • alustavia tietoja työryhmästä (tuottajan nimi, näyttelijöiden määrä).
  • esitettävä teksti tai kirjallinen esityskonsepti, mikäli esitys ei ole tekstilähtöinen.
  • alustava budjettisuunnitelma: tekijänoikeudet ja niiden hinta, hintavat lavastukselliset/puvustukselliset/tekniset tarpeet, toive palkkiosta ym.

Ohjelmistotarjous on vapaamuotoinen, suosituspituus kuitenkin maksimissaan kaksi–kolme Word-liuskaa (+esitysteksti). Mitä informatiivisempi tarjous on, sen paremmat mahdollisuudet sillä on. Huomioithan, että ohjelmistotarjous on sitova sen tullessa hyväksytyksi ohjelmistokokouksessa.

Tukkateatterin hallitus pidättää oikeuden ohjelmiston valintaan ja siihen liittyviin muutoksiin vuoden 2024 ohjelmistosuunnittelussa.

Hyvä tietää: Tukkateatteri ei lähtökohtaisesti pysty maksamaan ohjauspalkkiota, mutta toiveen palkkiosta (esim. tekijänoikeudet käsikirjoituksesta) saa liittää hakemukseen mukaan. Työryhmä saa myös hakea palkkioihin rahaa avustusten ja apurahojen kautta ja siihen myös kannustamme!

Kysyttävää? Mikäli ohjaustarjoukseen liittyen herää kysymyksiä, toivomme oltavan yhteydessä Tukkateatterin hallitukseen hallitus@tukkateatteri.fi. Onnea hakuun!

Merkitty: , , , ,
Julkaistu kohteessa tiedote