Majakanvartija palaa lisäesityksin elokuussa – varaa liput nyt!

”Todella kaunis, vähäeleinen, surumielinen ja hieno esitys!” [Paljon melua teatterista]

”Takuuvarmaa TukkaTeatteria: toimivaa, osaavaa, älykästä, sisällöltään rikasta ja koskettavaa… harvoin saa kokea vastaavaa ammattiteattereissakaan.” [katsojapalaute]

Majakanvartija palaa lisäesityksillä. Kuva: Jussi Kurkimäki

Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa palaa Tukkateatterille kolmella lisäesityksellä elokuussa 2022! Lisäksi neljäs lisäesitys järjestetään Jyväskylän Kaupunginteatterissa 20.8.2022.

Lisäesitysten esityspäivämäärät ovat:
pe 12.8. klo 19
la 13.8. klo 19
ke 17.8. klo 19
(la 20.8. klo 11) Jyväskylä, Harrastajateatterikesä. HUOM. Liput varataan > lippu.fi

Majakanvartijan maalis-huhtikuussa 2022 ollut esityskausi oli lähes kokonaan loppuunmyyty, eivätkä kaikki halukkaat päässeet katsomoon. Jos siis jäit ilman katsomopaikkaa keväällä, on nyt hyvä hetki kokeilla onnea uudelleen! Suosittelemme, että varaat liput mahdollisimman nopeasti, niin varmistat paikkasi lisäesityksissä. 👏🏼

Varaa liput: puhelimitse 041 440 5022 TAI sähköpostilla lippuvaraukset at tukkateatteri.fi TAI tällä lomakkeella (klik). Varatut liput tulee lunastaa esityspäivinä klo 16-18.30 välillä. Lunastamattomat liput vapautetaan myyntiin! Varaamalla lipun Majakanvartijaan sitoudut perumaan varauksesi välittömästi, mikäli et pääsekään tulemaan.

Majakanvartija on näytelmä rohkeudesta, rakkaudesta ja taiteesta. Anna Krogeruksen ja hänen työryhmänsä alkuperäistekstissä (2016, Teatteri Avoimet Ovet) seikkaillaan anonyymien muumiriippuvaisten kokouksista absurdeihin väitöstilaisuuksiin, sukelletaan omiin muistoihin, pohditaan omaa taiteilijaksi kasvamisesta sekä sitä, kenestä on kasvanut vahva silmukka. Tahvo Hyötyläisen säveltämä uniikki, kaunis musiikki kuljettaa katsojaa läpi Tove Janssonin elämän ja rantalaiturilta aina Kummelskärin majakalle asti – ja siitäkin eteenpäin. Tukkateatterille teoksen on ohjannut ja sovittanut Minerva Kettukuja.

Majakanvartija valittiin Harrastajateatterikesän 2022 ohjelmistoon!! Harrastajateatterikesä järjestetään Jyväskylässä, eli esitys on nähtävissä yhtenä päivänä myös Keski-Suomessa. Liput Harrastajateatterikesässä nähtävään esitykseen saat täältä.

Majakanvartijan työryhmä Tukkateatterilla:

Ohjaus ja sovitus: Minerva Kettukuja
Musiikki ja sävellys: Tahvo Hyötyläinen
Musiikki, viulu ja alttoviulu: Pauliina Lehtinen
Tuotanto: Jenna Lahti, Senja Veijalainen ja Minerva Kettukuja
Valokuvat: Jussi Kurkimäki, Minerva Kettukuja, Senja Veijalainen
Puvustaja ja tarpeisto: Leena Sievä
Lavastaja: Marko Itkonen
Animaatiot: Adrian Lui
Graafinen suunnittelu: Hanne Vuorela
Valosuunnittelu: Minerva Kettukuja
Tekniikka Majakanvartijan lisäesityksissä: Juho Laitinen (äänet), Minerva Kettukuja (valot)
Näyttämöllä: Leila Ahonen, Päivi Rötsä, Marja Suurpalo

Lue lisää esityksestä ja katsojapalautteita Majakanvartijan omalta sivulta täältä: www.tukkateatteri.fi/majakanvartija

Majakanvartijan esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma.
Tove Jansson on Moomin Characters Oy:n rekisteröimä tavaramerkki. Tämä tuotanto on toteutettu Moomin Characters Oy:n luvalla. Esityksen sisältö on fiktiivinen.

tummasävyisellä taustalla näkyy keskellä graafinen teksti Majakanvartija. Vasemmalla reunassa on sinertävä majakka, jonka alla on harmaita kiviä. Majakan kolmessa ikkunassa on valot. Majakan vasemmalla puolella loistaa suuri oranssisävyinen kuu.
Tukkateatteri on Vuoden 2022 Harrastajateatteri! Grafiikka: Hanne Vuorela
Merkitty: , , , , , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa näytelmä, tapahtuma