Hersyvä musiikkikomedia Best Friends Forever nähdään kaksi kertaa marraskuussa

Anne Herralan ja Katri Hätin tähdittämä musiikkikomedia palaa ohjelmistoon kahden esityksen ajaksi pe 5.11. klo 19 ja su 7.11. klo 15.

Musiikkinäytelmä Best Friends Forever on tarina kahden entisen ystävän kohtaamisesta. 

Facebook on tuonut suurperheen äiti Annun ja urasinkku Minnan taas yhteen yli 20 vuoden tauon jälkeen. Kumpikaan ei ole varma, miksi heidän tiensä erkaantuivat. Arkikiireiden keskellä puidaan menneisyyttä ja luodaan katse tulevaan, revitään auki vanhat haavat ja paljastetaan salaisimmat haaveet.

Kukapa ei välillä joisi cavapulloa vartissa tai kantaisi kymmentä raskaustestiä käsilaukussaan? Kuinka monta miesystävää karkoittaa rutiinin pelon? Entä kuka on Pasi? 

Tämä esitys on sinulle, joka rakastat hyviä biisejä, etkä säikähdä roisia huumoria. Tule nauttimaan hersyvien naisten ja hyvän musiikin seuraan!

”Esitys oli yllätyksellinen ja sisälsi kiinnostavia käänteitä, erityisesti tykkäsin roolien (työ/äitiys) vaihtumisesta ja siitä, miten sitä rakenneltiin… Lavasteiden yksinkertaisuus, mutta toimivuus oli vaikuttavaa, samoin hyvät laulunumerot, jotka sopivat esitykseen hyvin. Kiitos, upeat, lahjakkaat, uskomattoman monipuoliset naiset!” – ote asiakkaan palautteesta kevät 2020

 Liput 20 / 10€

lippuvaraukset@tukkateatteri.fi / p. 041 440 5022 (myös WhatsApp) tai osta liput suoraan: https://lippuagentti.fi/event/view?id=4254

Julkaistu kohteessa näytelmä, tiedote