Tervetuloa Tukkateatterin avoimiin oviin!

Hiphei, avoimet ovet on jälleen täällä!

Tervetuloa Tukkateatterin avoimiin oviin keskiviikkona 9.9.2020 klo 18!

HC Macbeth -hahmot makaavat lattialla pääkallojen kanssa.
Tukkateatteri. Kuva näytelmästä HC Macbeth / Annu Hakala

Haaveiletko teatterin tekemisestä? Nyt on tilaisuus aloittaa uusi harrastus, nimittäin Tukkateatteri järjestää avoimet ovet teatterimme tiloissa, osoitteessa Laukontori 12. Haemme teatterillemme uusia jäseniä kaikkiin teatterin osa-alueisiin (näytteleminen, ohjaus, puvustus, tekniikka, tuotanto, lavastus jne.). Olit sitten kokenut tai kokematon, jos olet innostunut ja valmis sitoutumaan niin Tukkateatteri voi olla juuri sinun paikkasi!

Huom! Avoimet ovet eivät ole pääsykokeet vaan rento tilaisuus tutustua meihin ja meidän sinuun, mutta varaudu tilaisuuteen pukeutumalla vaatteisiin, joissa pystyt liikkumaan. Emme valitettavasti voi ottaa jäseneksemme alle 18-vuotiaita, mutta yläikärajaa ei teatterimme tunne. Täytäthän alla olevan kyselyn, jota käytämme pohjana illan aikana kun tutustumme teihin!

Vallitsevan maailmantilanteen vuoksi tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen. Tilaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos olet ilmoittautunut, mutta et jostain syystä pääsekään paikalle niin ilmoitathan niin tiedämme antaa paikan seuraavalle halukkaalle. 😊

Tilaisuuteen ei saa osallistua, jos olet sairaana. Osallistujien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, tilassa on tarjolla käsidesiä. Noudatathan turvavälejä mahdollisuuksien mukaan.

Heräsikö kysymyksiä? Voit laittaa meiliä osoitteeseen hallitus(at)tukkateatteri.fi tai ottaa yhteyttä vaikkapa Facebook-sivumme kautta.

Täytä avoimien ovien ennakkoilmoittautumislomake tästä:

Jos ilmoittautumislomakkeen upotus ei toimi, pääset täyttämään sen myös täältä: ennakkoilmoittautuminen

Merkitty: , , , , ,
Julkaistu kohteessa tapahtuma, tiedote