Ohjelmistohaku 2022 on nyt auki. ūüĒ•

Ohjelmistohaku on auki!

Tukkateatteri hakee ohjelmistoa vuodelle 2022! Olemme erityisen kiinnostuneita kantaesityksistä ja klassikoiden uusista tulkinnoista. Ohjelmistotarjouksen tekijän ei tarvitse olla Tukkateatterin jäsen, mutta saatamme velvoittaa liittymistä voidaksemme hyväksyä tarjouksen. Ohjelmistotarjous tulee lähettää hallitus[at]tukkateatteri.fi viimeistään 31.8.2020 mennessä.

Hallitus käsittelee kaikki saapuneet hakemukset ja kutsuu valitsemansa ohjaajat keskustelemaan tarjouksestaan ohjelmistokokoukseen, jonka perusteella ohjelmisto valitaan. Varaudu siis tulemaan paikalle ja esittelemään ohjaustarjouksesi 12.9.2020 alkaen klo 12.

Vapaita mahdollisia ensi-iltoja vuodelle 2022 ovat alku- ja loppukevät, kesä, alku- ja loppusyksy. Esitäthän ensisijaisen sekä muut mahdolliset toiveesi ensi-illan ajankohdista ohjelmistotarjouksesi yhteydessä.

Produktioehdotukseen tulisi liittää seuraavat tiedot:

  • esityksen nimi tai ty√∂nimi
  • tietoa ohjaajan osaamisesta ja kokemuksesta
  • esityksen teema/sanoma: mit√§ esitys k√§sittelee, miksi haluat sen tehd√§ ja miksi se pit√§isi tehd√§ juuri Tukkateatterissa sek√§ alustavia tietoja esityksen tyylilajista ja toteutuksesta
    Huom! Mieti kaksi asiaa, joista saisi uutisen eli mieti, mikä esityksessäsi on niin kiinnostavaa, että joku ihminen tai tietty porukka haluaisi tulla sen katsomaan
  • ajatus ensi-illan ja esityskauden ajankohdaksi sek√§ mahdollisia lis√§tietoja aikataulurajoitteista 
  • alustavia tietoja ty√∂ryhm√§st√§ (tuottajan nimi, n√§yttelij√∂iden m√§√§r√§)
  • esitett√§v√§ teksti tai kirjallinen esityskonsepti, mik√§li esitys ei ole tekstil√§ht√∂inen
  • alustava budjettisuunnitelma: tekij√§noikeudet ja niiden hinta, hintavat lavastukselliset/puvustukselliset/tekniset tarpeet ym.


Ohjelmistotarjous on vapaamuotoinen, suosituspituus kuitenkin maksimissaan kaksi-kolme Word-liuskaa (+esitysteksti). Mitä informatiivisempi tarjous on, sen paremmat mahdollisuudet sillä on. Huomioithan, että ohjelmistotarjous on sitova sen tullessa hyväksytyksi ohjelmistokokouksessa.

Tukkateatteri ei lähtökohtaisesti pysty maksamaan ohjauspalkkiota, mutta toiveen palkkiosta (esim. tekijänoikeudet käsikirjoituksesta) saa liittää hakemukseen mukaan. Työryhmä saa myös hakea palkkioihin rahaa avustusten ja apurahojen kautta ja siihen myös kannustamme!

Tukkateatterin hallitus pidättää oikeuden ohjelmiston valintaan ja siihen liittyviin muutoksiin 2022 ohjelmistosuunnittelussa.

Mikäli ohjaustarjoukseen liittyen herää kysymyksiä, toivomme oltavan yhteydessä Tukkateatterin hallitukseen hallitus[at]tukkateatteri.fi

Tukkateatteri hakee ohjelmistoa vuodelle 2022.
Merkitty: , , , , , ,
Julkaistu kohteessa tiedote