Tulossa ohjelmistoon

Tulossa 2021

Lokakuussa ensi-illassa on kahden ohjaajan, Anne Kareman ja Terhi Tuomisen, dramatisointi Edgar Allan Poen klassikkonovellista Punaisen kuoleman naamio. Ensi-iltaa vietetään perjantaina 8.10. klo 19.00. Katso lisätiedot esityksestä ja tarkemmat esityspäivät näytelmän omalta sivulta.

Marraskuussa siirrytään pikkujoulukaudelle ja nauretaan taas parisuhteelle kun ensi-iltansa saa Marika Riikosen ja Päivi Haanpään uutuusesitys Parisuhteen viemää. Ensi-ilta lauantaina 20.11. klo 19. Lisätiedot päivittyvät ja alustavat tiedot löytyvät täältä.

Nauruhermoja päästään käyttämään myös Best Friends Forever -musiikkinäytelmän lisäesityksistä pe 5.11. klo 19 ja su 7.11. klo 15 näytöksiä on vain kaksi.

Joulukuussa ensi-iltansa saa viimein jo kertaalleen siirtynyt kantaesitys Hyvä kuuntelija. Hyvä kuuntelija jatkaa ohjelmistossa tammikuulle 2022. Tervetuloa teatteriin!

Koronavuonna 2021 esityksiin otetaan katsojia vain sen verran kuin on sallittua. Seuraamme tarkasti AVI:n antamia määräyksiä. Esityksistä teemme aina niin turvallisia kuin mahdollista ja turvavälien lisäksi huolehdimme hygieniasta.


Tulossa 2022

Helmikuussa 2022 ensi-iltaan tulee Anna Krogeruksen ja työryhmän kirjoittama Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa (kantaesitys vuonna 2016 Teatteri Avoimet ovet). Tukkateatterille näytelmän on ohjannut ja sovittanut Minerva Kettukuja.


Liput kaikkiin tuleviin esityksiin: tukkateatteri.fi/lippuvaraukset/