Tulossa ohjelmistoon

Tervetuloa teatteriin! Seuraamme tarkasti AVI:n antamia määräyksiä. Esityksistä teemme aina niin turvallisia kuin mahdollista ja turvavälien lisäksi huolehdimme hygieniasta.


Tulossa 2022

Helmikuussa ohjelmistossa jatkaa joulukuussa 2021 ensi-iltansa saanut kantaesitys, absurdin huumorin ryydittämä draamakomedia Hyvä kuuntelija.

Maaliskuussa 2022 ensi-iltaan tulee Anna Krogeruksen ja työryhmänsä kirjoittama Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa (kantaesitys vuonna 2016 Teatteri Avoimet ovet). Tukkateatterille näytelmän on ohjannut ja sovittanut Minerva Kettukuja.

Huhti-Toukokuussa 2022 ensi-iltaan tulee Markku Soikkelin käsikirjoittama kantaesitys Lentäen olisit jo perillä. Näytelmä on on vakava rikosfarssi nykyihmisistä moraalisen romahduksen partaalla ja sen ohjaa Markku Soikkeli. Ensi-ilta ja esitystiedot täydentyvät helmikuussa.

Kesäkuussa 2022 ensi-iltaan tulee Astrid Lindgrenin Vaahteramäen Eemeli tarinoihin perustuva Eemeli metkuilee!, jonka on dramatisoinut Mats Huddén ja musiikin on säveltänut Georg Riedel. Näytelmän ohjaa Katri Häti ja se esitetään Ylöjärven Museonmäellä. Ensi-ilta ja esitystiedot täydentyvät helmikuussa.

Vuoden 2022 ohjelmisto täydentyy.


Liput kaikkiin tuleviin esityksiin: tukkateatteri.fi/liput

Kuva näytelmästä Hyvä Kuuntelija. Kuvaaja: Niina Uusitalo