Tulossa ohjelmistoon

Tervetuloa teatteriin! Seuraamme tarkasti AVI:n antamia määräyksiä. Esityksistä teemme aina niin turvallisia kuin mahdollista ja turvavälien lisäksi huolehdimme hygieniasta.


Tulossa 2022

Huhtikuussa 2022 ensi-iltaan tulee Markku Soikkelin käsikirjoittama kantaesitys Lentäen olisit jo perillä. Näytelmä on on vakava rikosfarssi nykyihmisistä moraalisen romahduksen partaalla ja sen ohjaa Markku Soikkeli. Ensi-ilta ja esitystiedot täydentyvät helmikuussa.

Kesäkuussa 2022 ensi-iltaan tulee Astrid Lindgrenin Vaahteramäen Eemeli tarinoihin perustuva Eemeli metkuilee, jonka on dramatisoinut Mats Huddén ja musiikin on säveltänut Georg Riedel. Näytelmän ohjaa Katri Häti ja se esitetään Ylöjärven Museonmäellä.

Elokuussa 2022 keväällä katsomot täyttänyt Majakanvartija palaa kolmella lisäesityksellä. Majakanvartija on Anna Krogeruksen alkuperäisteksti, jonka on ohjannut ja sovittanut Tukkateatterille Minerva Kettukuja. Majakanvartija on valittu myös Harrastajateatterikesään Jyväskylään, jossa Majakanvartija on nähtävissä kerran.

Vuoden 2022 ohjelmisto täydentyy.


Liput kaikkiin tuleviin esityksiin: tukkateatteri.fi/liput

Kuva näytelmästä Majakanvartija. Kuvaaja: Minerva Kettukuja

Lentäen olisit jo perillä – vakava rikosfarssi

Se on sama,
putoaako ihminen vai rahat.
Loppukiihtyvyys on aina sama.”

Markku Soikkelin käsikirjoittama ja ohjaama kantaesitys, Lentäen olisit jo perillä, on vakava rikosfarssi nykyihmisistä moraalisen romahduksen partaalla. Kirkon laivaristeilyllä Leena & Lasse joutuvat hyväntahtoisen rikoksen pauloihin. Ruotsalaisten antama miljoonalahjoitus pitäisi tuoda Suomeen köyhäinavuksi, mutta laukullinen seteleitä saa piispankin kuumenemaan houkutuksille. Itse kukin huomaa päätyneensä moraalisääntöjen puhvetista ihmissuhteiden pallomereen…

Lentäen olisit jo perillä – mutta matkahan on tärkeämpi kuin päämäärä?

Ensi-ilta Tukkateatterissa 23.4. 2022