Tulossa ohjelmistoon

Tulossa 2021

Marraskuussa Tukkateatterilla siirrytään pikkujoulukaudelle ja nauretaan taas parisuhteelle, kun ensi-iltansa saa Marika Riikosen ja Päivi Haanpään uutuusesitys Parisuhteen viemää. Ensi-ilta lauantaina 20.11. klo 19. Lue lisää täältä.

Nauruhermoja päästään käyttämään myös Best Friends Forever-musiikkinäytelmän lisäesityksistä. Liput viimeiseen marraskuun eistykseen myy Tiketti. (Lue lisää klikkaamalla esityskohtaista sivua.)

Joulukuussa ensi-iltansa saa viimein jo kertaalleen siirtynyt kantaesitys Hyvä kuuntelija. Hyvä kuuntelija jatkaa ohjelmistossa tammikuulle 2022.

Tervetuloa teatteriin! Seuraamme tarkasti AVI:n antamia määräyksiä. Esityksistä teemme aina niin turvallisia kuin mahdollista ja turvavälien lisäksi huolehdimme hygieniasta.


Tulossa 2022

Helmikuussa 2022 ensi-iltaan tulee Anna Krogeruksen ja työryhmänsä kirjoittama Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa (kantaesitys vuonna 2016 Teatteri Avoimet ovet). Tukkateatterille näytelmän on ohjannut ja sovittanut Minerva Kettukuja.


Liput kaikkiin tuleviin esityksiin: tukkateatteri.fi/lippuvaraukset/

Kuva näytelmästä Hyvä Kuuntelija. Kuvaaja: Niina Uusitalo