Tulossa ohjelmistoon

Tervetuloa teatteriin! Tällä sivulla kerrotaan Tukkateatterin tulevista produktioista.


Tulossa 2022

Elokuussa 2022 keväällä katsomot täyttänyt Majakanvartija palaa kolmella lisäesityksellä. Majakanvartija on Anna Krogeruksen alkuperäisteksti, jonka on ohjannut ja sovittanut Tukkateatterille Minerva Kettukuja. Majakanvartija on valittu myös Harrastajateatterikesään Jyväskylään, jossa Majakanvartija on nähtävissä kerran.

Syyskuussa 2022 absurdien lyhytnäytelmien kokonaisuus 7Mannerta. Lyhytnäytelmät on sovitettu Eeva-Liisa Mannerin proosateoksen Kävelymusiikkia pienille virtahevoille novellien pohjalta. Ohjauksesta vastaavat Katri Häti ja Taru Kumara-Moisio. 7Mannerta on lyhytnäytelmien ensimmäinen kokonaisuus, josta on luvassa vielä toinen kokonaisuus, missä nähdään loput proosateoksen novellisovituksista.

Lokakuussa 2022 ensi-iltansa saa Terhi Tuomisen käsikirjoittama ja ohjaama Tribadien (t)yöt ja päivät. Näytelmä on perisuomalainen lesbosatu, jossa liidellään kepeästi läpi vuosikymmenten. Tribadien (t)yöt ja päivät on eräänlainen sisarnäytelmä Varjoelämää ja julkisia salaisuuksia -näytelmälle, jota esitettiin loppuvuodesta 2015 Tukkateatterilla täysille katsomoille. Näytelmän ensi-ilta on lauantaina 15.10. klo 19 ja esitykset jatkuvat 26.11. asti.

Vuoden 2022 ohjelmisto täydentyy.


Liput kaikkiin tuleviin esityksiin: tukkateatteri.fi/liput

Kuva näytelmästä Majakanvartija. Kuvaaja: Minerva Kettukuja