Avoimet ovet 13.2. klo 17 alkaen!

Koronarajoitusten vuoksi tammikuun alkuun aiotut Avoimet ovet peruttiin, mutta nyt niille on saatu uusi päivämäärä! Ilmoittaudu siis mukaan helmikuun avoimiin oviin! Otamme tilaisuuteen mukaan 20 ensiksi ilmoittautunutta.

Haaveiletko teatterin tekemisestä? Nyt on oiva tilaisuus aloittaa uusi harrastus, sillä Tukkateatteri järjestää uusille jäsenille avoimet ovet sunnuntaina 13.2. klo 17 alkaen.

Tukkateatteri sijaitsee osoitteessa Laukontori 12. Haemme teatterillemme uusia jäseniä kaikkiin teatterin osa-alueisiin (näytteleminen, ohjaus, puvustus, tekniikka, tuotanto, lavastus, lipunmyynti jne.). Olit sitten kokenut tai kokematon – kunhan olet innostunut ja valmis sitoutumaan niin Tukkateatteri voi olla juuri sinun paikkasi!

Tukkateatterin Avoimet ovet eivät ole pääsykokeet.

Avoimet ovet eivät ole pääsykokeet vaan rento tilaisuus tutustua meihin ja meidän sinuun. Emme valitettavasti voi ottaa jäseneksemme alle 18-vuotiaita, mutta yläikärajaa ei teatterimme tunne. Tule avoimiin oviin vaatteissa, joissa sinun on mukava olla ja mahdollista liikkua.

Tukkateatteri on turvallinen tila, jossa on nollatoleranssi kaikelle häirinnälle ja syrjinnälle. Teemme kaikkemme, ettei kukaan joudu kokemaan teatterillamme henkistä tai fyysistä turvattomuutta. Lue turvallisesta tilasta Tukkateatterilla lisää täältä: http://tukkateatteri.fi/tukkateatteri-on-turvallinen-tila/ . Turvallisen tilan periaatteisiin on sitouduttava osallistuakseen avoimiin oviin.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen! Tilaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos olet ilmoittautunut tai olit ilmoittautunut tammikuun avoimiin oviin mutta et jostain syystä enää pääsekään paikalle, ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian sähköpostilla hallitus at tukkateatteri.fi !!

Tilaisuuteen ei saa osallistua sairaana. Osallistujien tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa, tilassa on tarjolla käsidesiä. Noudatathan turvavälejä mahdollisuuksien mukaan. Tapahtuma järjestetään sen hetkisiä koronarajoituksia ja määräyksiä noudattaen.

Heräsikö kysymyksiä? Voit laittaa meiliä osoitteeseen hallitus(at)tukkateatteri.fi tai ottaa yhteyttä vaikkapa Facebook-sivumme kautta.

Täytä avoimien ovien ennakkoilmoittautumislomake tästä:

Jos ilmoittautumislomakkeen upotus ei toimi, pääset täyttämään sen myös täältä: ennakkoilmoittautuminen.

Tervetuloa myös katsomaan ohjelmistoamme keväällä: Majakanvartija – tuokioita Tove Janssonin jalkojen juuressa tulee ensi-iltaan 5.3.2022.

Merkitty: , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa tapahtuma, tiedote